Târg caritabil de Crăciun organizat de elevii și profesorii de la un liceu din Târgu Jiu

0
161

Elevii și profesorii de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu vor organiza și în acest an un târg caritabil de Crăciun. Persoanele care doresc să doneze haine, jucării sau cărți sunt așteptate la liceul din Târgu Jiu. Darurile vor fi oferite vârstnicilor de la un cămin de bătrâni și copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

„Nimeni pe lumea asta nu a sărăcit dăruind. Dacă vreți să aveți un copil generos, fiți primul lui exemplu. Învățați -l ce înseamnă să dăruiești, să fii tolerant, să te pui în locul celuilalt. Dăruiți-le aceste lecții de viață!”

Târgul de Crăciun al voluntarilor MULTILINGUA, C.N.T.V.

”Târgul de Crăciun”, pe care voluntarii mărinimoşi ai C.N.T.V. Târgu Jiu îl organizează în fiecare an este deja o tradiţie, nu doar un simplu târg de obiecte valorificate în scop caritabil, am putea spune chiar o instituţie de practicare a inteligenţei spirituale. Anul acesta, voluntarii şi-au propus să ajute, pe lângă copiii cu probleme de sănătate din propria instituţie, pe cei cu nevoi speciale din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, precum şi bătrânii de la azilul Fundației Pro-Satul sau bătrâni identificaţi ca fiind singuri, deoarece pandemia de singurătate este mai gravă decât orice altă boală contemporană.

Aşadar, în perioada 6-8 decembrie 2021, între orele 13.00-13.30, cei care doresc să aducă produse vestimentare, jucării, rechizite sau cărţi în stare bună, le pot depozita la biblioteca unităţii noastre, în vederea distribuirii lor acolo unde este nevoie de ele. Vă rugăm să sigilați cutiile și să scrieți toate detaliile necesare trierii și distribuirii (de ex.: haine adulți mărimea L, haine copii 12-13 ani, jocuri și jucării pentru copii între 7-12 ani, ș.a.m.d.)

Vă mulţumim şi vă dorim satisfacţii cel puţin la fel de mari ca ale celor care vor intra în posesia acestor mici cadouri, deşi noi ştim, din experienţă, că ele se întorc înzecit!“, se arată pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“.

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here