3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăActualitateTârg de “Moș Nicolae”, în centrul municipiului Târgu Jiu

Târg de “Moș Nicolae”, în centrul municipiului Târgu Jiu

 

Târgul de “Moș Nicolae” va fi deschis miercuri 30 noiembrie, începând cu ora 11.00, în centrul municipiului Târgu Jiu, chiar în fața Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, organizatorul evenimentului. Evenimentul va debuta cu un scurt recital de colinde susținut de Grupul vocal “Privighetorile Gorjului”, coordonat de profesoara Emilia Drăgotoiu Nanu.

„Sărbătorile de iarnă la români se leagă de tradițiile și obiceiurile transmise din generație în generație. Colindul, împodobirea bradului, dar și oferirea de cadouri sunt cele mai răspândite tradiții.

Cei care se află în căutarea unor cadouri inedite pentru cei dragi vor fi întâmpinați de creatorii noștri cu o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, tricotaje, bijuterii, sculpturi din lemn în miniatură, ceramică tradițională și obiecte prelucrate din lemn. Meșteri populari din județele Vâlcea, Argeș și Gorj vă așteaptă să vedeți și să cumpărați produse deosebite pentru sărbătorile de iarnă până marți, 6 decembrie 2022.

Deci dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru cei dragi de Moș Nicolae cu siguranță veți fi atrași de ceva realizat de pricepuții meșteri prezenți la Târgu Jiu, la târgul organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat de presă.

De râsul lumii: asfalt „turnat“ cu picioarele în gropile de pe străzile din Târgu Jiu

1
Muncitorii au astupat gropile de pe o stradă din Târgu Jiu într-un mod inedit. Aceștia...

CEO investește aproape 300.000 de lei în reabilitarea unei clădiri de birouri

0
Complexul Energetic Oltenia a găsit fonduri pentru reabilitarea unei clădiri de birouri. Suma se apropie...

Hala de Carne din Piața Centrală, închisă din cauza mizeriei și a degradării echipamentelor

0
  O mizerie groaznică a fost descoperită în Hala de Carne din Piața Centrală din Târgu...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!