Tarife mai mari pentru colectarea gunoiului din Târgu Jiu

1
828

Tarifele practicate de societatea de salubritate Polaris au fost majorate atât pentru cetățeni, cât și pentru firme. Noile tarife au fost practicate de către Consiliul Local  Târgu Jiu. „Ca să fie clar pentru toată lumea…primarul Marcel Romanescu a convocat o ședință de îndată ca să aprobe, pe repede înainte, majorarea tarifului la colectarea deșeurilor pentru a mări profitul Polaris.

Cu alte cuvinte, Marcel Romanescu se face că se ceartă cu cei de la Polaris…când vine vorba de bani…se înțeleg de minune.

Noi, consilierii PSD, am votat împotrivă, dar, majoritatea toxică din jurul lui Marcel Romanescu a adoptat proiectul de hotărâre. De luna viitoare, locuitorii din Târgu Jiu vor plăti mai mult la Polaris“, a transmis consilierul local Eduard Lădaru pe pagina sa de Facebook.

Societatea Polaris din Constanța aparține familiei unui fost deputat PSD. Unul dintre membri familiei a fost acuzat de corupție de către autoritățile americane, pentru că a încercat mituirea unor ofiţeri americani pentru obţinerea de contracte în Baza aeriană Mihail Kogălniceanu. Este vorba de Dumitru Martin, unui dintre acționari, fiind condamnat la 13 ani de închisoare. Fratele acestuia, Gheorghe Martin, unul dintre fondatorii afacerii ”Polaris”, în urmă cu aproape un an la vârsta de 72 de ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here