20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Actualitate Tatăl fetei bătute și umilite spune că fiica sa a fost amenințată...

Tatăl fetei bătute și umilite spune că fiica sa a fost amenințată să nu spună nimic acasă

- Advertisement -

Tatăl fetei de 13 ani care a fost agresată de alte patru tinere a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat. Acesta a spus că fiica sa nu a spus nimic despre faptul că a fost bătută, umilită și hărțuită pentru că se temea: „Au ameninţat-o că dacă spune ceva o bat până o omoară. Îi este teamă în continuare“.

„Mă duc eu în locul ei…“

De asemenea, tatăl agresoarei în vârstă de 14 ani, care a ajuns în arest pe o perioadă de 24 de ore, a declarat pentru gorjonline.ro că măsura a fost prea drastică: „Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alţii cu săbii care au intrat peste oameni şi nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Ştiu că a fost o greşeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poţi să vezi, mă pun şi în postura părinţilor fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuţi decât mine. Mă duc eu în locul ei…“.

Acesta recunoaşte că nu a stat prea mult timp lângă fiica sa, iar mama care lucrează la o unitate din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a fost nevoită să stea departe de familie timp de câteva luni: „Soţia mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu… Am fost îngrădiţi de acest drept de a sta lângă copiii noştri şi iată consecinţele“.

Mama fetei lucrează la o unitate din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj şi o perioadă de trei luni a fost nevoită să respecte o serie de condiţii stricte, pentru a nu transmite noul coronavirus beneficiarilor sau membrilor familiei, astfel că a stat departe de familie.

„Să fie băgată în arest e prea mult“

Tatăl minorei reținute pentru agresiune mai susţine că fiica sa mai merită o şansă. „A cunoscut aceste fetiţe de două luni, este vinovată şi ea, chiar nu vreau să-i iau apărarea, însă un copil la 13-14 ani poţi avea încredere în el, nu te gândeşti că ar putea face aşa ceva. Dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greşit noi ca părinţi undeva, vreau să îndreptăm greşeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o şansă în viaţă. Şi poliţistul a vrut el să dea exemplu în ţară să aresteze copilul ăsta de 14 ani“.

Bărbatul susține că fata lui s-a împăcat cu victima: „Fetiţa care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliţiei, la noi acasă, împreună cu o verişoară a ei, s-a luat în braţe cu fata mea, s-au împăcat, şi-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele. (…) Ştiu că imaginile sunt foarte dure pentru oricine şi trebuie învăţat din acest necaz, să nu se mai întâmple aşa ceva”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini