Acasa / Actualitate / Taxa pe activitatea de pe stadionul municipal! Pandurii Târgu Jiu exceptați de la plată!

Taxa pe activitatea de pe stadionul municipal! Pandurii Târgu Jiu exceptați de la plată!

Pe stadion, doar contracost. Municipalitatea târgujiană adoptă modelul autorităților din Bănie și pune taxă pe activitatea de pe noua arenă din oraș. Romanescu susține că în felul acesta va reuși să compenseze cumva costurile pe perioada sezonului rece când stadionul consumă bani pe întreținere.

Se amână din nou inaugurarea stadionului municipal. Primarul susține că nu poate face nimic întrucât calitatea deținută  nu-i permite să poarte discuții cu societatea care efectuează investiția. Romanescu este convins că presiunea exercitată de Compania Națională de Investiții va avea efect.„Nu putem lua noi vreo măsură împotriva celor care execută lucrarea. Termenul final este 30 iunie, discuțiile anterioare erau pentru o finalizare mai rapidă dar să sperăm ca, măcar, la termenul limită să discutăm despre o finalizare a lucrărilor. Orice este posibil însă văzând câtă presiune se pune din partea CNI pentru finalizarea lucrărilor vreau să cred că nu vom ajunge în situația de a amâna din nou inaugurarea arenei”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

 Să vină banii!

Municipalitatea susține că a găsit și o variantă pentru ca arena să nu toace banii publici. În următoarea ședință de Consiliu Local aleșii își vor da girul în vederea impunerii unei taxe.  „Am discutat cu domnul Tătaru, va merge la Craiova pentru a vedea cum stau lucrurile din prisma unor autorități care deja administrează un astfel de stadion. Trebuie privită treaba și din punct de vedere comercial pentru că sunt costurile pe care vreau să le compensez. Vom intra cu o hotărâre de Consiliu Local prin care se va specifica faptul că toate entitățile care vor veni pe stadion se obligă să plătească o anumită sumă.  La Craiova se plătește, din ce am înțeles, 10 mii de euro pentru fiecare eveniment sau 10% din încasări dar nu mai puțin de 10 mii de euro. Trebuie să avem aceiași modalitate, exceptând Clubul Pandurii cu care avem deja un contract, toate celelalte entități trebuie să achite o anumită sumă pentru folosirea bazei sportive”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*