Teren de sport nou la o şcoală din Târgu Jiu

1
112

Şcoala gimnazială „Constantin Brâncuși“ din municipiul Târgu Jiu beneficiază de nou terende sport cu suprafaţă sintetică. Investiţia a fost finalizată în această perioadă în care cursurile sunt întrerupte. Astfel, elevii vor avea o surpriză plăcută atunci când vor reveni la şcoală

„Chiar dacă suntem în plină criză generată de noul coronavirus, mergem înainte cu proiectele pe care ni le-am propus. Educația este un domeniu prioritar și trebuie să pregătim unitățile de învățământ pentru momentul în care se vor relua cursurile. Școala Generală ”Constantin Brâncuși” beneficiază de un nou teren de sport cu suprafață sintetică, dar și de un nou sistem de încălzire care este montat chiar zilele acestea“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Table intereractive

La şcoala din cartierul Lido au fist realizate în ultima perioadă mai multe investiţii. „Unitatea a beneficiat de mai multe investiții în ultima perioadă, fiind dotată cu table interactive în fiecare clasă, sistem de sonorizare, aparate de aer condiționat“, a mai precizat primarul Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here