Acasa / Actualitate / Tic -Tac! „Mai sunt nouă luni din acest mandat. Dacă nu se trezește acum, înseamnă că nici după ce trec alegerile locale nu va ști că a fost primarul municipiului Târgu Jiu”

Tic -Tac! „Mai sunt nouă luni din acest mandat. Dacă nu se trezește acum, înseamnă că nici după ce trec alegerile locale nu va ști că a fost primarul municipiului Târgu Jiu”

Primarul Marcel Romanescu, atacat după ce a cheltuit banii fără cap. Ca și în alte unități administrativ teritoriale, în municipiul Târgu Jiu s-au alocat sume importante de bani pe cântece și voie bună. După ce a declarat că scârțâie la capitolul buget, Romanescu este tras la răspundere de colegi. Viceprimarul Aurel Popescu îi amintește că bugetul unității nu a fost întocmit de consilierii PSD-ALDE și că ținta de a atrage turiști în orașul lui Brâncuși a dat chix.

“Am avut un proiect de buget pe care domnul primar a insistat să fie votat așa cum l-a propus domnia sa. Nu a introdus voucherele de vacanță ca și poziție bugetată, afirmând că în lunile noiembrie sau decembrie va face tot posibilul să asigure aceste vouchere la rectificarea bugetară. Nu văd cu ce este de vină Guvernul că nu a bugetat domnia sa voucherele de vacanță încă de la începutul anului. Nu înțeleg care este logica în a tăia voucherele de vacanță. Nu știu dacă a făcut calculul ce înseamnă aceste vouchere la nivel de buget. Îl anunț că un voucher de vacanță înseamnă destul de puțin în comparație cu niște idei năstrușnice pe care le are, de exemplu aceste spectacole pe care le-a finanțat pe perioada verii, în ideea că va atrage o grămadă de turiști în Târgu Jiu. Am stat de vorbă cu proprietarii de hoteluri și pensiuni și în comparație cu anul trecut nu s-a întâmplat nimic spectaculos. Într-adevăr, au avut încărcare, pentru că și anul trecut în această perioadă a fost încărcare, dar nu ca urmare a spectacolelor organizate de Marcel Romanescu. Cred că prioritare ar fi fost voucherele de vacanță”, a declarat viceprimarul la un post de radio local.

Nu cunoaște legea

Cât despre amenințările cu judecata, Aurel Popescu susține că nu Marcel Romanescu are calitatea de membru în Asociația Municipiilor din România, pentru a deschide proces în instanță Guvernului. „Am văzut că amenință cu un proces, nu știu dacă personal sau în numele Primăriei Târgu Jiu. Spune că o să dea în judecată Guvernul, fiind membru al Asociației Municipiilor din România. Ca să ai calitatea de membru, trebuie să plătești, iar cel care plătește este municipiul Târgu Jiu, nu Marcel Romanescu. Este încă o problemă pe care nu o stăpânește foarte bine. Ca să căutăm niște dușmani închipuiți, să dăm vina pe alții în situația în care ne lăudăm cu proiectele altora, de departe se vede reaua intenție. Vin continuu și mă laud cu proiectele moștenite de la PSD, dar când nu se întâmplă cum vrem noi, e de vină PSD. După doi ani și două luni, de când este la conducerea acestei instituții, domnul Marcel Romanescu vine să acuze greaua moștenire. Când se va trezi la realitate și va realiza că este primarul municipiului Târgu Jiu? Mai sunt nouă luni din acest mandat. Dacă nu se trezește acum, înseamnă că nici după ce trec alegerile locale nu va ști că a fost primarul municipiului Târgu Jiu”.

3 comentarii

  1. Primarul Romanescu este o catastrofa in calitatea de edil, iar ca om este bulversat de ambitii politice si circaraie continua, in vreme ce orasul paleste pe zi ce trece la demararea unor proiecte mari, deosebit de ulile pentru comunitate!

  2. bine Adita tata, Adita gorjeanu, nine ca nu chinezu.

  3. Iarasi o tii cu Adita, neneaca?Vezi cat esti de carcotas, crepanatule?!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*