21.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăActualitateTransportator de animale, amendat cu 12.000 de lei

Transportator de animale, amendat cu 12.000 de lei

Un transportator de animale a fost amendat cu 12.000 de lei de către inspectorii sanitar-veterinari. Alte două amenzi s-au dat unei pensiuni-restaurant și, respectiv, unei ferme avicole.

„S-a aplicat o amendă de 12.000 lei unui transportator de animale vii, pentru transportul animalelor fără certificate de competență și fără efectuarea igienizării si dezinfecției“, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj.

Amendă de 10.000 lei pentru o pensiune-restaurant

O pensiune restaurant a fost amendată cu 10.000 lei, „pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare refrigerate (ouă depozitate în același spațiu cu carne, mezeluri, legume și fructe), existând riscul de contaminare încrucișată; nu au fost păstrate probe din preparatele servite consumatorilor în regim de alimentație colectivă“, au mai transmis reprezentanții DSVSA Gorj.

O altă amendă de 6.000 lei a fost aplicată la o fermă avicolă, pentru comercializarea păsărilor fără documentele sanitare-veterinare necesare, conform legislației în vigoare.

O nouă poluare cu produs petrolier

0
O nouă poluare cu produs petrolier a avut loc în județul Gorj. Garda de Mediu...

Educați să adopte și să nu schingiuiască animalele

0
Reprezentanții Direcției Județene pentru Protectia Animalelor Gorj împreună cu polițiștii gorjeni și oficialii unei asociații...

Bucătar angajat „la negru“ la o firmă din Tismana

0
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) au depistat o persoană angajată pe meseria de bucătar...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!