Acasa / Actualitate / Trei candidați au rămas în cursa pentru ocuparea funcției de manager al Teatrului Drmatic „Elvia Godeanu“
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Trei candidați au rămas în cursa pentru ocuparea funcției de manager al Teatrului Drmatic „Elvia Godeanu“

Trei candidați dintre cei cinci care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ au rămas în cursă după finalizarea primei etape, analiza proiectelor de managament.

Regizorul Gelu Adrian Badea a obținut cel mai mare punctaj, 7,38, urmat de actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, Eugeniu Titu, cu 7,25 și Cosmin Brehuță, cu 7,25. Actorii Ion Stoica și Armand Calotă au fost respinși. Interviul pentru susținerea proiectelor de management de către cei trei candidați va avea loc vineri, 11 august, la sala de ședințe din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Cine face parte din comisia de examinare

Comisia de concurs este formată din consilierii locali Ion Butan și Luca Liliana, prof. univ. Sorin Crișan, rector al Universității de arte din Târgu Mureș, Dan Alexandru Costea, managerul teatrului din Arad, Pal Attila, directorul de producție al Teatrului Național din Târgu Mureș.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*