Trei candidați în cursa pentru șefia ISJ Gorj

0
36

Trei candidați au intrat în cursa pentru ocuparea postului de inspector școlar general, care se face prin concurs, în perioada 18-23 martie. Dacă recent, actualul șef al Inspectoratului Școlar General, Ion Ișfan își anunța intenția de a se înscrie la concurs, ei bine, nu intră singur în cursă, având-o contracandidată pe o mai veche colegă din învățământ, Mădălina Ciolocoi și pe un alt oponent, Felix Godeanu, tot un cadru didactic, actualmente profesând în Dolj.

Pe ultima sută de metri, ieri, și-a depus dosarul de participare la concursul organizat pentru postul de inspector general, Mădălina Ciolocoi, cadru didactic cu experiență și în a conduce instituția, din postura de inspector școlar adjunct, cu câțiva ani în urmă. Experiența acumulată se pare că este unul din motivele care o recomandă pe fosta vicepreședinte a Consiliului Județean, dar i se alătură și alte atribute, cele mai multe acumulate și câștigate de-a lungul unei munci la catedră dar și la cârma inspectoratului în valorile căruia mai crede încă. ,,În ultima zi de depunere a dosarelor, mi l-am depus și eu, împreună cu oferta managerială. Concursul se va desfășura în perioada 18-23 martie, iar de la inspectorat ni se va comunica exact ziua. Concursul conține trei probe, prima erste cea de evaluare a CV-ului pe baza materialelor depuse la CV, apoi urmează un test grilă cu 10 întrebări, ultimele două fiind formulate în limba străină pentru care am optat, eu, în cazul meu, am optat pentru limba franceză. Răspunsurile se vor trimite prin e-mail la o adresă indicată de președintele comisiei. Ultima probă constă în interviu din legislația în vigoare și din oferta managerială depusă”, a declarat Mădălina Ciolocoi. Lupta se anunță strânsă, dar fie ca cel mai bun să câștige! Acesta este și mesajul transmis de Mădălina Ciolocoi care este conștientă de obligațiile pe care este la un pas să și le asume, dar mai ales de necesitatea unei viziuni proaspete asupra învățământului.

Experiența, un atuu ce-o recomandă

„Cred că sunt pregătită mai ales prin experiența mea anterioară. Întrun interval de un an și câteva luni am trecut prin acțiuni de reforme, incidente dar și probleme și cred că am acumulat experiență suficientă pe care să mi-o pun la îndemână și să beneficiez de ea astfel încât să pun în practică o nouă viziune asupra învățământului din județul Gorj”, a declarat Mădălina Ciolocoi. Nu lipsește din mesajul transmis contracandidaților, spiritul de fairplay, astfel că Mădălina Ciolocoi le urează ,,Succes și fie ca cel mai bine pregătit, competent dintre cei înscriși la concurs, să treacă și de examen!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here