5.6 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Actualitate Trei job-uri vacante la două grădinițe din Târgu Jiu

Trei job-uri vacante la două grădinițe din Târgu Jiu

- Advertisement -

Două grădinițe din municipiul Târgu Jiu fac angajări în perioada următoare. Grădiniţa cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor grupă pentru învăţământul preşcolar – 2 posturi, iar Grădiniţa cu Program Prelungit „Vis de Copil” organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcției contractuale temporar vacante, de muncitor calificat (bucătar) II la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 structură a Grădiniţei cu Program Prelungit „Vis de Copil“.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcțiilor vacante la Grădiniţa cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” sunt: nivelul studiilor: medii cu diplomă de bacalaureat; vechime în specialitate necesare ocupării postului: minimum 1 an, îngrijitor grupă pentru învăţământul preşcolar. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 11 septembrie 2017: data limită pentru depunerea dosarelor; 19 septembrie 2017, ora 09.00: proba scrisă; 21 septembrie 2017, ora 09.00: proba practică.

De asemenea, în ceea ce privește condițiile de participare la concursul pentru postul vacant la Grădiniţa cu Program Prelungit „Vis de Copil”, acestea sunt următoarele: studii medii; certificat sau diplomă de absolvire a cursurilor de bucătar; minimum 15 ani vechime. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 01 – 07 septembrie 2017, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 13 septembrie 2017, ora 15.00: proba scrisă; 18 septembrie 2017, ora 15.00: proba interviu.

Detalii suplimentare se pot obține la sediile celor două grădinițe care scot la concurs posturile vacante mai sus menționate.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente