Tudor: “Sportul nu trebuie amestecat cu politica!”

0
25

Un nou scandal pe tema CSM. Primarul Marcel Romanescu arată cu degetul spre PSD după ce instanța a dispus anularea concursului susținut pentru funcția de conducere a unității sportive. În replică vicepriarul Adrian Tudor îi transmite să nu se mai folosească de copiii și angajații Clubului pentru a-și face imagine.

Primarul Marcel Romanescu este foc și pară după ce instanța s-a pronunțat în defavoarea lui Robert Bălăeț. Edilul a afirmat la o televiziune locală că dotul se datoreaza PSD, care ar fi boicotat în permanență activitatea clubului. “PSD, de când s-a înființat acest CSM, nu face altceva decât să pună bețe în roate. Nu participă la întâlnirile cu Comitetul Director. Săptămâna trecută domnul Marinescu și PSD se lăudau că procesul este câștigat. Chestiile acestea mă deranjează, și, sper că aceste afirmații erau aruncate în piață fără să aibă confirmarea cuiva pentru hotărâre judecătorească confirmată ulterior.  Sunt sigur că domnul Tudor este în chef de două zile după pronunțarea instanței”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

“Să se califice la locul de muncă”

Viceprimarul atacat susține că nici el, nici consilierii PSD nu doresc răul Clubului. Mai mult, Adrian Tudor susține că va avea grijă ca activitatea unității sportive să nu aibă de suferit de pe urma acestui scandal. În schimb Romanescu este îndemnat să nu mai facă pe victima. “Deși pretinde că este profesor, Romanescu are un limbaj care nu face cinste acestui corp profesional, prin care dorește să își acopere neputința, nepriceperea și lipsa științei de a conduce, în exercitarea mandatului de primar. De trei ani auzim permanent asociind cuvântul “mizerie” cu fel de fel de situații pe care el însuși le-a generat. Este tipic lui Romanescu să nu aibă responsabilitate și să arunce vina asupra celorlalți, în loc să găsească soluții de rezolvare pentru problemele de zi cu zi ale cetățenilor municipiului Târgu Jiu. Încă o dată Romanescu ne arată că este total nepregătit pentru a conduce orașul nostru și că este incapabil ca măcar “să se califice la locul de muncă”, susține viceprimarul Adrian Tudor.

Decizia instanței nu se comentează

Social-democratul consideră că primarul încearcă să transforme familia CSM într-o masă de manevră. “Domnule Romanescu, destul te-ai folosit de copiii și angajații Clubului Sportiv Municipal pentru a-ți face imagine! Trebuie să înțelegi că acest club nu-ți aparține, așa cum nici orașul nu-ți aparține! Justiția a hotărât! Concursul pe care l-ai organizat, l-ai aranjat prost. Te pronunțasei demult că vrei un anume director, păcat de imaginea lui, imagine pe care ai terfelit-o și de care te-ai folosit fără scrupule. Domnule Romanescu, te invit să tratezi lucrurile cu responsabilitate, hotărârile instanței trebuie acceptate și aplicate, nu folosite în luptele tale politice. Pe ce te bazezi când spui că PSD-ul se face vinovat de o decizie a instanței? Ai dovezi în acest sens, sesizează CSM-ul (Consiliul Superior al Magistraturii nu Clubul Sportiv Municipal). În viață nu există hotărâri judecătorești bune (care îți convin) și hotărâri judecătorești rele (care nu-i convin lui Romanescu). Zilnic te reprezintă penibilul declarațiilor tale, PSD-ul e vinovat pentru orice, dar realitatea este că ai o obsesie. Ușor domnule! Nu PSD-ul ți-a băgat în cap să promovezi orașul pe gardul cimitirului, gandirea îți aparține, este aceeași care a reușit să „organizeze un concurs perfect”. Din pacate nu este singurul”, susține Tudor.

CSM-ul trebuie să meargă mai departe!

Viceprimarul susțien că atât el cât și colegii din Consiliul Local vor avea grijă ca performanțele elevilor să nu se oprească aici. “CSM-ul trebuie să meargă mai departe! CSM Târgu Jiu a fost înființat și finanțat de Consiliul Local Târgu Jiu. Este un club la început de drum și vreau să asigur sportivii și iubitorii sportului din Târgu Jiu că eu, Adrian Tudor, în calitate de viceprimar, împreună cu colegii din Consiliul Local vom susține funcționarea clubului atât din punct de vedere administrativ, cât și finaciar pentru ca activitatea sportivă să nu aibă de suferit”, a mai adăugat Adrian Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here