6.2 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Actualitate Uite cum arată două drumuri judeţene! În gropile din asfalt au crescut...

Uite cum arată două drumuri judeţene! În gropile din asfalt au crescut copaci

Liderii PNL Gorj au remis un comunicat de presă prin care acuză autorităţile judeţene că au uitat de o parte a judeţului Gorj, făcând referire la mai multe drumuri judeţene care se află într-o stare deplorabilă, fiind un coşmar pentru şoferii care sunt nevoiţi să le traverseze. „Dacă în cele mai multe județe ale țării se discută despre o infrastructură eficientă, conectată la rețeaua europeană de transport, în județul Gorj sunt drumuri, aflate în administrarea Consiliului Județean Gorj, ciuruite de gropi, cum este cazul drumului județean 662 Capul Dealului – Bibești, sau alte drumuri cu asfaltul prăbușit și, mai mult decât atât, pe care au crescut pomi în gropile din carosabil. Autoritățile județene au uitat de o parte a județului Gorj, iar în această zonă se află și drumul 605 A– care se întinde de la limita cu jud. Dolj-Dănciulești-Bibulești-Obârșia până la limita cu județul Vâlcea și care reprezintă un adevărat calvar pentru șoferii care se încumetă să treacă pe această cale de acces”, se arată în comunicatul PNL Gorj.

DJ 605B6DJ 605 A5 DJ 605A

 
 
 
 
 
 
 
 

Promisiuni uitate

Liberalii îl acuză pe Ion Călinoiu că nu s-a ţinut de promisiuni, având în vedere că anul trecut declara public că aceste drumuri vor fi modernizate.
„În luna martie, anul trecut, președintele de la acea vreme al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, declara public că „alte drumuri au parte de proiecte prin care ar putea obţine fonduri pentru modernizare prin POR 2014-2020”, făcând referire la aceste două drumuri. Această declarație a lui Călinoiu s-a dovedit a fi mincinoasă, pentru că, până acum, niciun km pe niciunul dintre cele două drumuri județene, 605 A și 605 B, nu a fost supus modernizării, dimpotrivă, acestea se degradează pe zi ce trece. Dacă pe 605 A, un drum județean care, în fapt, are lățimea unui singur sens de mers, prin gropi au crescut copaci, 605 B -DN 6B – Baloşani – Stejari – Popeşti Stejari – Piscoiu – Obârşia (DJ 605A) este un drum pietruit a cărui stare este mai proastă decât a unui drum sătesc, iar DJ 662 Capu Dealului –Bibești este ciuruit de gropi”, se arată în comunicatul PNL Gorj.

4 DJ 605A3 DJ 605A2 DJ 605A

1 DJ 605B1 DJ 605A

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente