Un nou conflict între Hanu și Jianu. Mărul discordiei, investițiile din Motru

0
39

Un nou schimb de replici acide între primarul Municipiului Motru, Gigel Jianu, și consilierul județean, Dorin Hanu. De această data disputa dintre cei doi a plecat de la sumele repartizate de către Consiliul Județean Gorj săptămâna trecută, dar și despre un studiu de mobilitate considerat „mai mult decât suspect”, de către fostul primar.

În urma acuzațiilor aduse de primarul Municipiului Motru, Gigel Jianu, cu privire la faptul că fostul primar, Dorin Hanu, nu s-a zbătut pentru a aduce mai mulți bani pentru acest oraș, acesta a reacționat și a declarat că nu există proiecte de investiții pe fonduri europene, ci doar unul de formare profesională: „La ora actuala, Municipiul Motru nu are nici un proiect pe fonduri europene în derulare. La ora actuală nu este decât acel proiect de perfecționare a personalului din primărie și a consilierilor locali. De  asemenea, nu are decât 4 miliarde arierate pentru care i s-a dat bani. Nu este vina mea că el nu-și face treaba, că umblă aiurea, când în Norvegia, când la Bruxelles, când la București, dar fără să aducă venituri pentru Municipiul Motru”.

În același timp, fostul primar, Dorin Hanu, îl acuză pe Gigel Jianu că este tipul omului care tot timpul arată către alții, dar că nu se uită la el că nu-și face datoria: „El este tipul omului care tot timpul arată către alții, dar nu se uită la el că nu-și face datoria. El își bazează toate proiectele pe un studiu de mobilitate care s-a făcut cum s-a făcut. Este un studiu de mobilitate mai mult decât suspect, fiindcă s-a forțat nota în realizarea acestui studiu. Eu nu am nici o treabă, până la urmă cine semnează răspunde”.

În schimb, actual primar al Municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat că l-a frapat pentru al doilea an consecutiv opinia consilierului județean, Dorin Hanu, fostul primar al orașului, dar și modul în care acesta a pus problema privind repartizarea sumelor de bani de către Consiliul Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here