Un târg de tradiţie

0
29

Târgul Auto Succes nu se dezminte de la renumele pe care şi l-a făcut, anume de cel mai mare Târg din Oltenia.Concluzia vine de la vizitatorii care sunt prezenţi în fiecare zi de joi şi duminică şi care nu pleacă din Târgul nr 1 din Oltenia, cu mâna goală. Marfă este din belşug, spun vizitatorii, care nu se mai dau plecaţi atunci când vin să ia pulsul celui mai mare târg auto din Oltenia, pentru că, spun ei, au toate motivele să îşi facă aici cumpărăturile.

Nu rezistă unei vizite în cel mai mare Târg Auto din Oltenia. Este vorba de sute de vizitatori care sunt prezenţi în fiecare zi de joi şi duminică pentru a face un tur al unui târg modern şi civilizat, dar şi a petrece momente plăcute.Nu se ştie niciodată ce pot găsi util pentru locuinţă sau gospodărie, şi mai ales, sunt încântaţi de o atmosferă de sărbătoare de care au grijă colindele de sărbători.” Ce să spun decât că este un târg modern, aerisit, se vede interesul în crearea condiţiilor şi mai ales în atragerea comercianţilor. Nu îmi propun mereu ceva anume să cumpăr, dar ştiu că oricând găsesc o achiziţie utilă, de la încălţăminte la articole de bucătărie sau grădinărit, ca pentru buzunarele noastre, modeste”, a declarat un vizitator. „ Este frumos acest târg, am toată aprecierea. Acum mă uit după maşini, dar nu ştiu exact ce voi alege. Important este că am de unde alege. Marfa este din belşug, iar oferta este variată, de la maşini, accesorii auto, până la produse electrocasnice, toate cu preţuri de… criză. În plus, se mai negociază şi uite aşa, este binevenită ocazia. Am mai văzut şi alte târguri, atât din ţară, cât şi din străinătate şi pot spune că putem fi mândri şi de al nostru din Oltenia”, a conchis un alt vizitator.Comercianţii nu au nici ei de ce se plânge decât de faptul că „trebuie să înţelegem că sunt perioade mai bune, altele mai proaste vis-a-vis de vânzare, nu merge cum ne aşteptăm, dar este mai bine ca înainte şi oricum, avem activitate, loc de muncă”, a spus un comerciant.

Dacă e zi de joi sau duminică, este zi de târg

Concluzia nu poate fi decât una singură, pentru că prezenţa vizitatorilor întăreşte renumele unui târg de succes. Deipotriva, comerciantii sunt încântaţi de condiţiile civilizate şi de faptul că au unde să îşi desfăşoare activitatea. O pauză la terasele din Târgul Auto este oricând binevenită, unde degustările cu mici, sarmale şi cârnaţi, aduse direct de pe grătarele încinse sunt ca la mama acasă. Nu există zi de joi sau duminică pentru gorjeni, în care tradiţia unei vizite în cel mai mare Târg Auto din Oltenia să nu merite osteneala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here