Acasa / Actualitate / Urdea pus să dea de urma făptașului în povestea pliantelor cu calcule false

Urdea pus să dea de urma făptașului în povestea pliantelor cu calcule false

Șeful de la Poliția Locală, pus să facă pe detectivul. Primarul Marcel Romanescu așteaptă o notă explicativă de la Florin Urdea după ce orașul a fost împânzit cu fluturași care, potrivit edilului, sunt denigratori la adresa municipalității. În flayerele lipite pe mașini, scări de bloc și stâlpi de electricitate sunt efectuate calcule în defavoarea primăriei vis a vis de preluarea parcării Rodna de către municipalitate.

Edilul din Târgu Jiu vrea să afle cum de a fost posibil ca pliantele să fie distribuite în tot orașul fără ca el să afle. Romanescu susține că cifrele sunt false și că acestea nu ar trebui să fie luate în calcul de cetățeni cu atât mai mult cu cât nimeni nu-și asumă cele înscrise în pliante. „Am dispus Poliției Locale să facă o verificare. Sper ca în zilele următoare să primesc un raport de la domnul Urdea, sper! Dacă nu voi primi, am alte modalități de a lua decizii în privința dânsului. Nici măcar un rând din ceea ce se scrie acolo nu este asumat din primăria municipiului. Nu există niciun document oficial în acest sens. Lucrurile sunt puțin delicate pentru că vorbim despre distribuirea acestor fluturașe pe domeniul public ”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Promite modernizări

Edilul pare hotărâr să ia parcarea de la Piața Mare din mâna afaceristilor și spune că spațiul va fi modernizat. Sumele au fost ieri aprobate în cadrul sedinței de Consiliu Local. „Avem deja prevăzut un  miliard și jumătate pentru achiziționarea componentelor pentru a avea, în parcarea de la Rodna, intrare și ieșire pe baza de cartelă. E un sistem pe care noi vrem să-l implementăm. Dar totul după 15 decembrie și apoi discutăm cum vom proceda”, a mai declarat edilul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*