19.6 C
Târgu Jiu
marți, mai 24, 2022
AcasăActualitate„VIP-urile care au trecut prin biroul lui Ciurel nu au somn”, susţine...

„VIP-urile care au trecut prin biroul lui Ciurel nu au somn”, susţine Barbu

După interceptările din biroul lui Laurenţiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, vor cădea capete din politică şi administraţie, susţine liberalul Tudor Barbu, care cere IPJ Gorj şi SRI să se autosesizeze şi să înceapă o anchetă după ce au apărut informaţiile că fostul şef al companiei şi-ar fi înregistrat video anumite discuţii cu diverşi oameni influenţi.

barbu

Conducerea PNL Gorj solicită IPJ Gorj şi SRI să se autosesizeze şi să demareze anchete în cazul aparaturii de interceptare şi bruiaj descoperite în biroul lui Laurenţiu Ciurel, fost director general al Complexului Energetic Oltenia. Noua conducere a companiei l-a evacuat ieri pe Ciurel din biroul de manager, acolo fiind găsite aparate de interceptare şi bruiaj, dar şi o cameră video, montată într-un ceas de pe birou, dar care era conectată la computerul folosit de Laurenţiu Ciurel. Co-preşedintele PNL Gorj, Tudor Barbu, consideră că este anormal ca într-o instituţie a statului, cum este CEO, să fie montate astfel de dispozitive neautorizate. „Partidul Naţional Liberal cere în mod oficial, prin intermediul presei, autorităţilor judeţului Gorj abilitate să se autosesizeze, şi mă refer la Inspectoratul de Poliţie Gorj, şi sunt convins că şi structurile Serviciului Român de Informaţii Gorj, care lucrează în judeţ, trebuie să ia în serios această problemă pentru că se foloseşte tehnică în mod ilegal, tehnică de interceptare, de bruiaj, într-un biroul al Statului român, şi privat dacă era tot nu era în regulă. Cerem oficial o anchetă în acest caz”, a spus senatorul PNL.

VIP-uri fără somn

Liberalul Tudor Barbu este de părere că, în aceste condiţii, vom asista în perioada următoare la noi anchete, cei care s-au perindat prin biroul lui Ciurel fiind nume sonore din politică, administraţie, dar şi oameni influenţi care se află în fruntea unor mari companii. „Este dincolo de imaginaţie. În biroul domnului manager Ciurel înţeleg că s-au găsit camere de filmat disimulată într-un ceas, cablată la laptopul domniei sale, aparate care bruiază semnalul GSM. Am aflat pe surse tot aşa, că oameni extrem de importanţi din judeţ erau la discuţii şi lăsaţi singuri prin birou pentru a se desfăşura în lipsa domnului Ciurel, deşi, ca în filme, de după oglindă, îi privea şi asculta Ciurel şi îi intercepta. Este inimaginabil! Neoficial, vă spun că mă doare sufletul gândindu-mă la numărul mare de VIP-uri care deja nu mai dorm, încercând să rememoreze cât şi ce au vorbit în biroul lui Ciurel”, a mai spus ironic Tudor Barbu de la PNL Gorj.

A dat cu mașina peste polițist și a fugit

0
Un bărbat, de 41 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un polițist rutier și l-a acroșat, acesta din urmă căzând pe partea carosabilă

O nouă tentativă de viol. Victima, tot o bătrână

0
Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 60 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Educație rutieră la o grădiniță din Târgu Jiu

0
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități educative, pentru prevenirea victimizării copiilor prin accidentele de circulație la Grădinița ”Vis de copil” din municipiul Târgu-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!