Utilaj de forare adus pentru realizarea podului de la Lainici

0
376

Un utilaj foarte important pentru realizarea lucrărilor de la podul din zona Lainici a fost pus în funcțiune de astăzi. Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan, a fost pe șantier și a transmis că lucrările avansează conform graficului: „Lucrările de construcție a podului peste râul Jiu din zona Lainici sunt în grafic și se fac pași importanți pentru realizarea structurii de rezistență. Un utilaj foarte important pentru realizarea piloților a ajuns în șantier în noaptea de 3 spre 4 august, iar de astăzi încep lucrările la această fază a podului. Utilajul a început să efectueze lucrările de forare a piloților. După ce podul va fi dat în folosință, toate restricțiile de tonaj de pe drumul național care traversează Defileul Jiului vor fi ridicate“.

Când va fi finalizat podul

De asemenea, o echipă de la Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova efectuează o evaluare a stadiului lucrărilor: „O echipă a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova este prezentă astăzi pe șantier pentru a face o evaluarea a stadiului acestei investiții“, a mai transmis prefectul de Gorj.

Din cauza podului provizoriu, circulația rutieră pe Defileul Jiului este limitată la 29 de tone. Noul pod urmează să fie finalizat la jumătatea anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here