Vasile Stănculete, din nou în echipa de conducere a Spitalului Județean Târgu Jiu

1
57

vasile-stanculete-headlinesGinecologul Vasile Stănculete a fost numit director medical la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta a fost desemnat să ocupe funcția în locul doctorului Constantin Pușcu, cel din urmă alegând să demisioneze din cauza unor motive personale și medicale, după cum a motivat în actul de demisie.

Pușcu demisionat din funcția de director medical al Spitalului Județean Târgu Jiu. Actul vine la doar două luni de când acesta a fost numit pe post. „Motivele invocate în solicitarea de demisie sunt de natură personală și medicală. La nivelul conducerii Consiliului Județean Gorj s-a luat act de această solicitare de demisie a domnului doctor Pușcu din calitatea de director medical. Ca urmare, s-a luat decizia numirii domnului doctor Vasile Stănculete ca director medical interimar. Dispoziția emisă a fost comunicată atât managerului cât și celorlalte persoane”, a declarat Oana Paloș, purtător de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

Constantin Pușcu a fost numit director medical la sfârșitul lunii noiembrie 2016, în locul Marilenei Davidescu, cea care se înscrisese la examenul pentru șefia ORL, dar nu l-a mai susținut deoarece acesta a fost amânat pe motiv că perioada legală de organizare a expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here