Vechea nocturnă de pe stadion, cadou pentru primarii PNL

0
21

Municipalitatea târgujiană a găsit o modalitate de a scăpa de vechea nocturnă de pe stadionul Municipal. Marcel Romanescu vrea să o dea cadou celorlalți edili liberali, cel din Motru și Bălești. Pe baza unor solicitări venite în scris de la conducerea celor două unități administrativ teritoriale, echipamentele vor fi oferite fără plată. Proiectul se află astăzi pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local.

În 2007 Primăria Municipiului Târgu Jiu a angajat un credit în valoare de 4,7 milioane de lei pe o perioadă de 10 ani pentru a cumpăra o nocturnă pe stadionul Municipal. La opt ani de la achiziția făcută autoritatea publică primește finanțare pentru reabilitarea arenei iar demolatorii dezmembrează bunul în vederea construirii noului stadion. Echipamentele au fost scoase la licitație în primă bază fiind evaluate la o valoare de 3,7 milioane de lei însă instalația nu a stârnit interesul nimănui. Treptat prețul a scăzut cu 20 și apoi 40% însă nici așa nu s-a găsit un cumpărători. De atunci nocturna zace în zona CET pentru că autoritatea publică nu-i găsește nicio întrebuințare.

Gratis, pentru colegii de partid!

La un moment dat primarul Marcel Romanescu vorbea despre varianta vânzării la fier vechi a modulelor pentru a recupera din investiția făcută, prețul obținut fiind infim față de investiția inițială. Acum , se ia în calcul varianta unei atribuiri cu titlu gratuit.  Scaunele dar și nocturna sunt dorite de edilii a două localități care dispun la rândul lor de un stadion în zonă. Este vorba despre municipiul Motru unde primarul Gigel Jianu își justifică cererea pe baza licitațiilor eșuate și Primăria din Bălești, edilul Mădălin Ungureanu afirmând că va folosi echipamentele pentru dotarea stadionului din satul Ceauru unde activează echipa S.C Internațional Bălești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here