Acasa / Actualitate / Vei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancă

Vei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancă

Vei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancăPasionată de realizarea bijuteriilor, Cristina Merei este o târgujiancă talentată care le ajută pe viitoarele mirese, nașe sau domnișoare de onoare să arate bestial în cea mai importantă zi din viața lor! Bijuteriile Cristinei sunt la mare căutare, grație minuozității de care dă dovada tânăra în realizarea lor. Clientele sale spun că bijuteriile fetei transmit pasiune și sunt foarte frumoase!

Vei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancăVei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancăPovestea Cristinei Merei, economistă de profesie, ați aflat-o într-un articol al cotidianului nostru (http://www.igj.ro/actualitate/studiat-economia-si-lucrat-intr-o-banca-iar-acum-creeaza-bijuterii-povestea-unei-targujience-talentate-si-de-succes.html). Tânăra creează bijuterii hand-made din argilă polimerică, dar și din pietre, sticlă, sârmă, perle etc. De câteva luni de zile, de când a început mica sa afacere (face parte din comunitatea artiștilor hand-made Breslo n.red.), Crista a creat mai multe bijuterii dedicate în special mireselor.

Vei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancăAstfel, talentata târgujiancă a lucrat cu mult drag la diverși piepteni diafani care vor întregi look-ul îndrăgostitelor ce urmează să se căsătorească. „Pieptenele Nicole, de exemplu, poate fi purtat atât de miresici, cât și de domnișoare de onoare sau nașe sau ca accesoriu de păr la un alt eveniment frumos. A fost realizat din sârmă argintată, perle și cristale fațetate. Am mai creat Pieptenele White Mix, realizat manual din sârmă argintată, perluțe, mărgele fațetate din sticlă și floricele handmade din argilă polimerică. (…) Cele mai complexe ca și timp și materiale sunt accesoriile pentru mirese. Muncesc la un accesoriu în medie 3-4 zile”, spune Cristina Merei pe pagina sa de prezentare a bijuteriilor.

Vei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancăVei fi mireasă în curând? Iată ce accesorii minunate creează această târgujiancăTot pentru mirese, Crista a creat seturi de bijuterii delicate, inele și cercei, coronițe și brățări. Fiecare bijuterie sau accesoriu creat de Cristina Merei din Târgu-Jiu are o poveste de spus, un concept de dezvăluit și un sentiment de transmis. Pe Cristina și bijuteriile sale le puteți găsi pe facebook Merei Cristina și pe https://www.breslo.ro/cristabijou

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*