Acasa / Actualitate / Verdict în ancheta tânărului mort de la o entorsă!

Verdict în ancheta tânărului mort de la o entorsă!

Reprezentanții Spitalului Județean Târgu-Jiu au anunțat că joi vor fi făcute publice concluziile anchetei în cazul lui Ionuț Vișean, tânărul de 23 de ani care a murit din cauza unei entorse. Atât spitalul, cât și Direcția de Sănătate Publică Gorj au demarat anchete în acest caz, urmând ca vinovații să fie trași la răspundere. Marilena Davidescu, directorul medical al Spitalului Județean Târgu-Jiu a fost numită președinte al comisiei care a anchetat cazul. „Rezultatul anchetei nu este gata, însă concluziile vor fi făcute publice mâine la prânz ( n.red- joi)”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean Târgu-Jiu.

mort-la-spitalIonuț Vișean ar fi murit de la o embolie pulmonară. Tânărul a ajuns la spital la începutul lunii octombrie cu o entorsă, iar medicii i-au pus piciorul în ghips după care l-au trimis acasă. Doctorii ar fi trebuit să îi prescrie anticoagulante tocmai pentru a nu se forma cheaguri de sânge, însă nu au făcut-o așa că, la scurt timp, Ionuț a ajuns din nou la spital cu insuficiență respiratorie, iar ulterior a murit din cauza unui cheag de sânge care a pornit din picior spre plămâni.

2 comentarii

  1. Cine sa i prescrie coagulante ,dl doctor autopsier Vintilescu ? Daca n o fi avut saracul mort malai ?

  2. Cineva din sistem..știe domn manager cine

    Comisia Dsp?corupții si faimoșii care stau numai pe la Dna si Parchet.când o sa realizați ca Dsp si Sju sunt mana in mana si corupți? Boeriu care nu mișca in fata lu Ivanov,madam care il linge pe domn manager toată ziua…trezirea Parchet General București.Sigur e vina băiatului ca a murit,logic,voi sunteți cei competenți.La upu e groaznic.Dați.va demisia.pe bune

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*