9.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Actualitate Vestea proastă dată gorjenilor de ministrul Transporturilor. Când vor începe lucrările la...

Vestea proastă dată gorjenilor de ministrul Transporturilor. Când vor începe lucrările la drumul expres Târgu Jiu-Craiova

Lucrările la drumul expres Târgu Jiu – Craiova nu vor începe în următorii cinci ani. Informația a fost dată chiar de către ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care a afirmat, într-o emisiune de la de Digi FM, că drumul expres nu reprezintă o prioritate în următorii cinci ani: „Este în derulare studiul de fezabilitate, dacă nu mă înșel. Se va realiza în limita resurselor bugetare. Nu s-a renunțat la niciun proiect, numai că trebuie făcută o prioritizare. N avem în următorii cinci ani bani chiar pentru toate proiectele“.

Cine execută studiul de fezabilitate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat, la sfârșitul anului trecut, câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție necesare construcției Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.

Ofertantul desemnat câștigător pentru contractul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Craiova – Târgu Jiu” este Asocierea EGIS ROMÂNIA S.A. – SEARCH CORPORATION S.R.L.  Valoarea contractului se ridică la peste 20 milioane de lei fără TVA. iar durata este de 24 de luni de la data de începere a acestuia.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente