Vezi când se redeschid localurile în Târgu Jiu!

0
774

Restricțiile impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență la Târgu Jiu expiră în această noapte (miercuri). Măsura luată în ultimele două săptămâni va fi ridicată astfel încât agenții economici își vor putea relua activitatea. Autoritățile susțin că în ciuda relaxării este nevoie de rezerve în rândul populației.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit astăzi pentru o nouă analiză a situației îmbolnăvirilor de coronavirus de la nivelul județului Gorj. S-a făcut o centralizare a fiecărei localități în parte, și, Municipiul Târgu Jiu se numără printre zonele unde indicele de referință este în scădere. Primarul Municipiului susține că de mâine orașul iese din scenariul roșu.

Ne bucurăm sau nu??!!

Ridicarea restricțiilor va permite agenților economici să își reia activitatea, o veste bună în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. “Din această noapte se ridică restricțiile impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență la Târgu Jiu! Indicele de incidență la nivelul municipiului este de 1,73 și părăsim scenariul roșu. Vreau să vă mulțumesc, în primul rând dumneavoastră, cetățenilor, pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă în această perioadă. În timp ce multe municipii se confruntă cu situații dificile, ajungându-se la carantină, la noi numărul de infectări este în scădere. Începem sărbătorile de iarnă cu aceasta veste bună și sper că vom continua tendința de scădere și în perioada următoare. Rămânem, totuși, rezervați, dar ne bucuram pentru faptul că multe firme își vor relua activitatea”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here