Acasa / Actualitate / Vezi ce au descoperit constructorii în interiorul Mausoleului Ecaterinei Teodoroiu!

Vezi ce au descoperit constructorii în interiorul Mausoleului Ecaterinei Teodoroiu!

Mausoleul Ecaterinei Teodoroiu va fi dezvelit pe 1 decembrie. Asigurările vin din partea viceprimarului Adrian Tudor care susține că societatea care restaurează monumentul a dat asigurări că va finaliza lucrarea la timp. Va avea loc și o zi a porților deschise în șantier însă planurile autorităților au fost încurcate după ce constructorii s-au apucat de muncă.

Se lucrează intens la Mausoleul de pe centrul municipiului, de câteva zile construcția fiind ferită de ochii curioșilor. Abia la începutul lui decembrie cetățenii vor putea vedea în ce constau efectiv lucrările. „Lucrările sunt în grafic. La 1 decembrie Mausoleul urmează să fie develit și sființit. Nu am întâmpinat probleme, așteptăm avizul și pentru crucea din fața Mausoleului. Sunt vești foarte bune pentru că academicienii și oamenii de cultură de la nivel național s-au implicat în poveștea aceasta pentru a descifra mesajul lăsat pe aceea Cruce Patee”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Surpriza dintre pereții exteriori

Așa cum s-a promis, cetățenii vor putea vedea și cum arată opera de artă mai îndeaproape. Se pregătește o zi a Porților Deschise în șantier care, din păcate, nu va mai da ocazia privitorilor să vadă mormântul eroinei. „Aștept constructorul să spună când se poate intra în șantier. S-a făcut o analiză cu camere laparoscopice în interiorul Mausoleului și nu va putea fi desfăcut așa cum ne doream pentru că în interior s-a descoperit un bloc de cărămidă. Deci Mausoleul nu este gol, este un buncăr care îl ține legat”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

2 comentarii

  1. Felicitari, dl viceprimar, si succes in continuare ! Sa va vedem Primar !

  2. Vaiii ce se mai pricepe Ardei Umplut la cultura si opere de arta .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*