Vezi cine îi ia locul lui Adrian Tudor la Primăria Târgu Jiu!

0
1506

Plecarea lui Adrian Tudor din PSD aduce fețe noi în Consiliul Local Târgu Jiu. Locul său va fi luat de un alt social-democrat, următorul pe lista supleanților.

Prin demisia depusă din sânul PSD, Adrian Tudor pierde și calitatea de ales local. În locul său va fi promovat fostul director de la Minprest Gabriel Girogi. “Vom face nominalizarea pentru ca următorul de pe listă să fie promovat pe poziția de consilier local chiar la următoare ședință, urmând ca tot în cadrul Consiliului Local să fie aleasă o altă persoană pentru postul de viceprimar, pentru următoarele luni rămase, până la alegeri. Din ce știu pe lista noastră urmează colegul Gabriel Girogi, un om de partid care a activat în toată această perioadă de timp. O persoană care, cu siguranță, va face parte din Consiliul Local la fel de serios și dăruit ca și în alte activități”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Viceprimar?

În ceea ce privește poziția de viceprimar aceasta va fi supusă la vot. Potrivit regulamentului se va merge pe propuneri și, cel care va obține cele mai multe voturi din partea consilierilor locali  va ocupa funcția. Cum alegerile locale vor avea loc în luna sptembrie, noul viceprimar va ocupa scaunul de șef al Primăriei Târgu Jiu doar pentru două luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here