Viceprimarul comunei Fărcășești își va relua activitatea de la 1 aprilie

0
14

Viceprimarul comunei Fărcășești, Mihai Vasile (PNL), își va relua activitatea din data de 1 aprilie. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la un spital din Timișoara și se află în concediu medical. „Sunt bine și mă aflu în perioada de recuperare. Totul a decurs bine. Am fost recent la un control și nu sunt probleme. Sunt în concediu medical până la sfârșitul acestei luni, iar de la 1 aprilie mă voi întoarce la primărie“.

Acesta a dezmințit informațiile care l-au dat ca și plecat din funcția de viceprimar: „Nu este nimic adevărat. Nu s-a pus problema în Consiliul Local. Probabil că sunt persoane care își doresc acest post, însă consilierii liberali au majoritatea în Consiliul Local”.

„O informație complet falsă“

Și primarul comunei Fărăcășești, Constantin Drăgoescu, infirmă că postul viceprimarului este în pericol: „A avut o problemă de sănătate și din acest motiv a lipsit. Se află în concediu medical și se va întoarce la primărie. Informația că localitatea nu mai are viceprimar este complet falsă și a fost lansată de oameni rău-voitori care vor să destabilizeze activitatea“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here