Victor Ponta, audiat ca martor la Tribunalul Gorj!

0
58

Victor Ponta s-a prezentat ieri la Tribunalul Gorj pentru a fi audiat într-un dosar de mărturie mincinoasă, desprins din dosarul “Buldotancul” al lui Mugurel Surupăceanu. Mărturia mincinoasă este cea în baza căreia Surupăceanu a fost achitat.

pontaPotrivit unor surse judiciare, numărul de telefon al lui Victor Ponta apare pe o listă cu alte numere care ar fi purtat convorbiri cu Mugurel Surupăceanu. Fostul premier a declarat că nu îşi mai aminteşte dacă a purtat discuţii la telefon cu numărul indicat. „Doamna judecător m-a întrebat dacă numărul respectiv e al meu și dacă în 2007 m-a sunat nu știu cine. Nu îmi aduc aminte. Pe Mugurel Surupăceanu îl cunosc foarte bine, după audierea de la DNA nu am mai păstrat legătura pentru a nu fi acuzat de influențarea martorului. Nu mi s-a spus speța, despre ce e vorba atunci când am fost audiat inițial la DNA. Nu îmi aduc aminte de cel trimis în judecată. (…) Nu știu cine a fost monitorizat, eu mi-am dorit să fiu monitorizat ca să se vadă că nu fac nimic rău”, a precizat Victor Ponta la ieșirea din sala de judecată.

Tot în calitate de martor a fost citat şi fostul Ministru al Sănătăţii în Guvernul Ponta, Nicolae Bănicioiu, însă acesta nu s-a prezentat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here