-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateVIDEO: Casă de pe strada Bradului din Târgu Jiu, demolată fără autorizație...

VIDEO: Casă de pe strada Bradului din Târgu Jiu, demolată fără autorizație de fiul medicilor Vodislav

Cristi Vodislav, fiul medicilor Vodislav, a demolat o casă situată pe strada Bradului, din municipiul Târgu Jiu, fără autorizație de desființare. Lucrările au început în urmă cu două zile. Poliția Locală Târgu Jiu a fost sesizată și un echipaj a ajuns la fața locului.

Reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu au constatat că proprietarul nu deținea autorizație de desființare și i s-a pus în vedere să oprească lucrările. Demolarea nu s-a oprit, iar ieri casa era pusă la pământ.


„Se va aplica o amendă, așa cum prevede legea, și se vor dispune măsuri. Cuantumul maxim al sancțiunii poate fi de 100.000 de lei“, a spus Mirela Stamate.
Amenda Poliției Locale nu l-a speriat pe Cristi Vodislav, care a pus la pământ casa.

Vecinii se tem ca va apărea un bloc între case

Strada Bradului era considerată cea mai cochetă din Târgu Jiu. Aici se găseau unele dintre cele mai frumoase case din oraș. Acum, strada a devenit extrem de aglomerată, de când aici s-a mutat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.
Vecinii se tem că, în locul casei cu o arhitectură interesantă, va fi ridicat un bloc. „M-am trezit cu zgomote puternice. Nu ne-a avertizat nimeni că urmează să se desfășoare astfel de lucrări. Era o casă frumoasă, în arhitectura specifică acestei zone. Păcat că a fost demolată. Sper să nu se construiască vreun bloc, că la noi este posibil orice. Îmi este teamă că va fi ridicat un bloc între case. Și așa, zona a devenit foarte aglomerată“, a spus un vecin.

Regim de înălțime de P+2

Pe strada Bradului există un regim de înălțime admis pentru construcții de P+2, dar totul este posibil, mai ales că vorbim de o familie foarte potentă financiar, care a fost implicată în multe dosare penale de-a lungul timpului. Familia Vodislav a vândut recent un lanț de farmacii către o cunoscută companie farmaceutică de la nivel național.
În anul 2019, medicul chirurg Cristian Spiridon Vodislav a fost condamnat definitiv într-un dosar de corupție, în care a fost judecat împreună cu un fost secretar de stat din Ministerul Sănătății, într-un dosar instumentat de DNA. Curtea de Apel București a decis ca ambii inculpați să fie condamnați la câte 2 ani de închisoare, dar niciunul nu va ajunge din nou în spatele gratiilor, executarea pedepsei fiind suspendată și înlocuită cu un termen de supraveghere de 4 ani.
Dana Vodislav, fosta şefă a Secţiei de Oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a fost condamnată definitiv, în primăvara anului 2012, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, prin sentinţa emisă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Medicul a fost trimis în judecată, în anul 2009, pentru că a pretins şi primit de la un pacient suma de 1.000 de lei. Familia Vodislav a deținut și un cunoscut club din Târgu Jiu.

Noua Casă: Noi reguli pentru credit din 2023

0
Programul Noua Casă, prin care persoanele interesate de cumpărarea unei locuințe pot contracte credite garantate...

A intrat peste vecin în casă și l-a bătut

0
Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, au reținut, pentru 24 de ore, un...

La volan, fără permis

0
Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat, în trafic, un bărbat de...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!