15.6 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 15, 2020
Acasă Actualitate VIDEO: Șobolan filmat pe peretele unei cofetării din municipiul Târgu Jiu. DSVSA...

VIDEO: Șobolan filmat pe peretele unei cofetării din municipiul Târgu Jiu. DSVSA Gorj, în control

- Advertisement -

Un șobolan a fost filmat de un client într-o cofetărie din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, situată lângă Parcul „Tudor Vladimirescu“. Imaginile au fost postate pe Youtube (sursa: jienii.ro)

Rozătoarea se afla pe unul dintre pereți și nu părea deranjată de prezența clienților la mase. Unul dintre aceștia a filmat șobolanul minute în șir.

Unitatea de alimentație public funcționează la parterul unui bloc, iar înăuntru se aflau mai mulți clienți în momentul în care șobolanul se afla pe peretele cofetăriei.

Întâmplarea ar fi avut loc vinerea trecută.

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj au făcut verificări, duminică, în cofetăria din Târgu-Jiu.

„Referitor la incidentul prezentat în presa locală în 11.01.2020, în care un rozător apare pe peretele spațiului de comercializare a unei cofetării din Tg-Jiu, D.S.V.S.A Gorj a trimis în cursul acestei dimineți o echipă de inspectori care a efectuat un control fizic și documentar la laboratorul de cofetărie – patiserie vizat în articolul de presă respectiv, constatându-se neconformități cu ocazia inspecției spațiilor, echipamentelor și documentelor aferente efectuării acțiunilor periodice de dezinsecție – deratizare.

În consecință s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 12.000 lei pentru neefectuarea la timp a acțiunilor de dezinsecție – deratizare și s-a impus măsura suspendării temporare a activității de producție și comercializare pentru o perioadă de 7 zile, cu obligativitatea igienizării generale și a unei operațiuni DDD.

Înainte de reluarea activității D.S.V.S.A. Gorj va efectua un recontrol, ocazie cu care se vor efectua teste de sanitație pentru verificarea eficienței operațiunilor impuse” a declarat Ștefănescu Sorin – Iulian, directorul executiv al DSVSA Gorj.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Privilegii pentru cetățenii din zona centrală! Blocul în care locuiește primarul anvelopat cu bani de la buget

Autoritățile din Târgu Jiu continuă acțiunea de anvelopare a blocurilor din oraș. Pentru schimbarea fațadelor se pun la bătaie 10 milioane de lei, bani...

VIDEO Soția fostului pedelist Dan Gavrilescu, acuzată de furt

Soția lui Dan Gavrilescu, fostul mahăr de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) este acuzată de furt de către un chiriaș. Un tânăr de 22 de...

Gorjeanul care a și-a scos la vânzare animalele din gospodărie pentru a-și ajuta soția bolnavă

Povestea unui gorjean care trăiește într-o comună din județul Caraș Severin a înduioșat o țară întreagă. Gheorghe Botgros a anunțat că își vinde toate...

Și-a rănit vecinul cu un pistol. I-a tras în ureche

Polițiștii gorjeni au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, din comuna Cătunele, despre faptul că un consătean de 48 de ani, l-ar...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini