VIDEO: Stâlp de iluminat dintr-un parc din Târgu Jiu, pus la pământ de un grup de adolescenți vandali

0
156

Un stâlp de iluminat public aflat într-un parc din zona centrală a municipiului Târgu Jiu a fost pus la pământ de un grup de adolescenți care a avut loc în seara zile de marţi, 8 iunie.

Momentul în care stâlpul este distrus a fost surprins de un locatar dintr-un bloc învecinat. Imediat cum au pus la pământ stâlpul, vandalii au luat-o la fugă.

Distrugerile produse de tineri s-au înmulțit în ultima perioadă și distrugerile produse sunt însemnate. Mai ales locurile de joacă pentru copii sunt distruse în general de adolescenți care produc mari stricăciuni.

Poliția efectuează cercetări

Poliţia s-a autosesizat în legătură cu acest caz şi va face cercetări pentru depistarea tinerilor. „În seara zilei de 8 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au distrus un stâlp de iluminat public amplasat în Parcul „Tudor Vladimirescu“.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here