Acasa / Actualitate / Vienescu să gândește să participe la concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean

Vienescu să gândește să participe la concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean

Calendarul concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost stabilit de Consiliul de Administrație al unității medicale. Dosarele candidaților trebuie depuse până data de 20 ianuarie.

Cătălin Vienescu, managerul interimar al Spitalului, a spus că nu a luat o decizie cu privire la înscrierea la concurs: „Concursul va avea loc în 7-8 februarie. În momentul acesta, nu m-am gândit dacă o să îmi depun dosarul pentru a mă înscrie la concurs“.

„Trebuie să realizez un plan de management“

Managerul interimar susține că va urma o perioadă foarte dificilă pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, cea mai grea etapă fiind acreditarea unității medicale: „Perioada ce va urma va fi extrem de grea, iar cine își asumă postul de manager va avea multe nopți nedormite. Va fi acreditarea spitalului, un lucru extraordinar de important și foarte greu. Trebuie să iau o decizie în aceste zile, pentru că, dacă vreau să îmi depun dosarul, trebuie să realizez un plan de management și să mă apuc de treabă“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*