Viitorul Pandurii Târgu Jiu vrea pe Stadionul Municipal.

0
85

Două cluburi au depus cereri în vederea folosirii Arenei de la Târgu Jiu. Pe lista celor care așteaptă confirmarea de a semna un contract în acest sens se află și echipa omului de afaceri Nicolae Sarcină. Municipalitatea susține că ultimul cuvânt în aprobarea cererilor îl au consilierii locali.

Nici nu a fost inaugurat Stadionul Municipal că deja mai multe cluburi doresc să folosească stadionul din incinta arenei. Mititelu de la Craiova nu a renunțat la ideea de a-și aduce echipa la Gorj. Pe listă de așteptare se află și omul de afaceri Nicolae Sarcină. „Dacă Clubul Pandurii Târgu Jiu poate folosi stadionul în baza contractului de comodat, pentru restul cluburilor trebuie să stabilim taxele de utilizare. Acestea vor fi diferențiate în funcție de perioada în care se desfășoară meciurile, pe timp de zi sau noaptea când este necesară și nocturna. Marți o să convoc o ședință de îndată pentru aprobarea regulamentulul de folosire a arenei dar și pentru acceptarea sau nu a cluburilor care au depus o solicitare în acest sens. Au depus solicitări echipele FC U Craiova a domnului Mititelul și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, nu știu în acte cum este trecut acest club, unii spun că este al lui Nicolae Sarcină. Vom vedea care dintre aceste cluburi vor putea disputa meciurile oficiale pe Stadion. E o decizie pe care trebuie să o ia Consiliul Local!”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Acces liber pentru cetățeni

Dacă pe vechiul stadion cetățenii aveau acces liber la pista de alergare, municipalitatea susține că acum gratuitatea se menține doar în anumite condiții. „E clar că accesul se va face gratuit însă trebuie să stabilim un program orar pentru că trebuie să stabilim o persoană care să fie prezentă acolo. O să vorbesc cu Direcția de Patrimoniu și o să dăm acces prin spate pentru că prin față sunt foarte multe camere, vestiare care nu vrem să se degradeze”, a mai declarat edilul din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here