Acasa / Actualitate / Weber face lobby pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Weber face lobby pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu

Parlamentarul Mihai Weber vrea să afle când va livra Ministerul Sănătății computerul tomograf promis Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Acesta s-a adresat Ministrului Sănătății, Sorina Pintea în vederea urgentării demersurilor.

Într-o întrebare adresată Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, parlamentarul de Gorj cere detalii cu privire la situația în care se află documentația pentru achiziționarea unei aparaturi medicale, un computer tomograf, mai performant, pentru unitatea din Târgu-Jiu. „Vechiul computer tomograf, pe care Spitalul din Târgu Jiu îl are în dotare, este de generaţie mai veche și nu este instalat în Unitatea de Primiri Urgenţe, ci în sediul Spitalului 700. Astfel, zilnic, zeci de persoane care au nevoie de investigaţii sunt plimbate de la Unitatea de Primiri Urgenţe, la sediul Spitalului 700, pierzându-se astfel timpi prețioși în stabilirea diagnosticului. Ținând cont de aceste aspecte, vă rog să-mi comunicați, dacă se poate urgenta achiziționarea computerului tomograf pentru Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu și care este data la care preconizați că acest aparat, atât de necesar gorjenilor, va ajunge la Târgu Jiu”, se arată în comunicatul trimis de Weber
La spitalul din Târgu Jiu a mai ajuns un aparat RMN pe baza unui contract în valoare de 250 de milioane de euro, dintre Ministerul Sănătății și Banca Mondială.

Un comentariu

  1. toti weberii sunt distrusi ca-i spulbera ponta si vacaru

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*