Acasa / Actualitate / Zilele Oraşului Baia de Aramă, încheiate cu Succes

Zilele Oraşului Baia de Aramă, încheiate cu Succes

Cea de-a XV-a ediţie a Festivalului de Folclor „Munte, munte, brad frumos” s-a încheiat aseară în oraşul Baia de Aramă din judeţul Mehedinţi. Evenimentul a făcut parte din seria de manifestări dedicate Zilelor Oraşului Baia de Aramă. Sponsorul Festivalului de Folclor a fost compania gorjeană Succes Nic Com, care a reuşit în ultimii ani să se facă „auzită” şi în ţară. Mii de cetăţeni din Baia de Aramă, dar şi din localităţile învecinate s-au adunat în weekend pe stadionul din localitate pentru a petrece Zilele Oraşului alături de primarul Rafael Dunărinţiu care, la finalul manifestărilor, s-a dovedit un bun organizator alături de Succes din Târgu-Jiu.

Numeroşi interpreţi, formaţii de muzică populară din mai multe judeţe ale ţării, dar şi un invitat special din Ucraina, au urcat pe scenă în cadrul Festivalului-Concurs „Munte, munte, brad frumos” pentru a-şi demonstra talentele. La acest festival au participat şi cunoscuţii interpreţi ai Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, iar Matteo şi Anda Adam au închis manifestările dedicate Zilelor Oraşului Baia de Aramă din Mehedinţi. Cu sprijinul Companiei Succes, Festivalul de Folclor „Munte, munte, brad frumos” din Baia de Aramă s-a desfăşurat peste aşteptările organizatorilor: Primăria şi Consiliul Local Baia de Aramă, Consiliul Judeţean Mehedinţi şi alte instituţii de cultură din judeţul respectiv. Primarul oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţiu, a deschis oficial Festivalul-concurs de la Zilele Oraşului, mulţumind principalului sponsor Succes Nic Com şi partenerilor media AccesTV şi Impact în Gorj. „Compania Succes m-a ajutat mult la organizarea acestor acţiuni şi îi mulţumesc domnului preşedinte Nicolae Sarcină care are în spate o adevărată echipă de profesionişti. Seriozitatea şi profesionalismul companiei au fost demonstrate. De aici înainte am putea face împreună cu Succes multe alte lucruri bune în oraşul nostru, investiţii mari pentru dezvoltarea Băii de Aramă şi îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor. Pentru acestea e nevoie de un investitor mare şi serios cum este Succesul”, a declarat Rafael Dunărinţiu în deschiderea Zilelor Oraşului Baia de Aramă.

Au stat la coadă la cozonaci

La fel ca la Zilele Comunei Ponoare, Compania Succes Nic Com a fost prezentă atât cu cea mai bună terasă de mici şi bere din zonă, dar şi cu o expoziţie de produse de panificaţie extraordinară. Încă de la început oamenii veniţi la Zilele Oraşului Baia de Aramă au stat la coadă pentru a gusta şi cumpăra tradiţionalii cozonaci şi checul marmorat marca Succes sau prăjiturile, fursecurile şi diferitele sortimente de cornuri şi covrigi, toate produse în laboratoarele moderne ale companiei Succes Nic Com. Tudor Turtoi, managerul fabricii de produse de panificaţie al companiei Succes şi Marusia Giura Groza, agent de marketing, s-au ocupat de expoziţia de la Baia de Aramă. „La fel ca la Ponoare, Compania Succes este prezentă la Baia de Aramă cu gustoasele produse de patiserie, atracţia expoziţiei de această dată fiind cozonacii tradiţionali, checurile Succes şi cozonacii ardeleneşti, toate acestea fiind preparate în laboratoarele fabricii de produse de panificaţie ale companiei. Toţi cei care au gustat pentru prima dată aceste produse au cumpărat imediat din ele şi pentru cei de acasă. La Zilele Oraşului Baia de Aramă au fost clienţi din alte judeţe, cum ar fi Timiş, care au gustat pentru prima dată din cozonacul Succes şi au fost cuceriţi pe loc de gustul bun şi sănătos ca la mama acasă”, a precizat agentul de vânzări Marusia Giura Groza.

Cuceriţi de Succes

Imediat ce au gustat din cozonac şi checul marmorat, oamenii s-au declarat cuceriţi de gustul sănătos al acestora. „Sunt din Timişoara şi participând la acest eveniment din Mehedinţi mi-a atras atenţia acest stand cu produse de panificaţie. Am auzit de Succes, dar până acum nu am încercat niciun produs. Sincer, cozonacul şi checul sunt ca la mama acasă. Voi lua la Timişoara pentru cei de acasă din aceste bunătăţi pentru că raportat la calitate-preţ e foarte O.K”, a spus un timişorean venit în vizită la rude în Baia de Aramă. „Noi suntem clienţi Succes pentru că şi în Craiova există aceste produse la hypermarket. Nu e o noutate pentru noi pentru că noi pentru masa de duminică luăm prăjituri sau cozonaci de la Succes. Să nu mai vorbim de pâine, care este ieftină şi foarte bună spre deosebire de celelalte magazine care ţin produsele de panificaţie pe rafturi zile întregi datorită chimicalelor, E-urile deloc sănătoase pentru noi”, a explicat o femeie din Craiova, care a venit cu fiica la Festivalul de la Baia de Aramă din Mehedinţi.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*