12.5 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăAdministratieForța Dreptei acuză "penalitățile succinte" pentru Calea Eroilor

Forța Dreptei acuză „penalitățile succinte” pentru Calea Eroilor

Autoritățile din Târgu Jiu sunt acuzate că au permis constructorului de pe Calea Eroilor, în baza contractului încheiat, să tragă de timp în efectuarea investiției. Cei de la Forță Dreptei susțin că penalitățile impuse de beneficiar sunt „succinte”, de aici și modul de lucru de pe șantier.

În cadrul unei conferințe de presă echipa lui Ion Iordache acuză autoritățile din Târgu Jiu că nu au știut să își asigure bunul mers al lucrărilor de pe Calea Eroilor.
„Noi am făcut adrese către Primăriei și am solicitat informații cu privire la această investiție. Primul răspuns a venit la o lună și jumătate de la solicitare, ceea ce ne face să credem că nu există interes din partea autorităților. Mai mult, am analizat contractul și, deși nu sunt expert în partea juridică, am văzut că partea de penalități și obligații din parte constructorului este destul de succintă. Momentan nu s-au aplicat niciun fel de penalități. Vom solicita autoritățile să ne pună la dispoziție noul contract semnat pentru a-l analiza”, a transmis Alin Cărăgui, președintele organizației Forță Dreptei Târgu Jiu.

Senatorul Ion Iordache susține că vina pentru situația creată aparține exclusiv beneficiarului.
„Deși, conform legii, trebuiau să răspundă unui parlamentar în termen de 10 zile, au trecut 50 de zile și abia acum a ajuns la noi un răspuns prin care ne asigura că lucrurile merg bine, că nu sunt probleme. Nu ne-au transmis dacă acceptă sau nu ajutorul nostru. Lucrarea se poate prelungi, fără penalități doar din vina beneficiarului, în baza adiționalelor încheiate cu constructorului. Autoritățile trebuie să răspundă în fața târgujienilor”, a transmis senatorul Ion Iordache.

Rețea de canalizare pentru sute de familii din comuna Telești

0
Construcția sistemului de canalizare din comuna Telești se apropie de finalizare. Primii care vor beneficia...

Atenție! Stradă în lucru, în Târgu Jiu!

0
Se asfaltează o stradă foarte circulată din Municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre tronsonul din...

Când va fi deblocată strada Geneva?

0
Autoritățile locale și-au propus să deblocheze în perioada următoare strada Geneva din municipiul Târgu Jiu....

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!