-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăCulturaBiblioteca stradală din Novaci, pe harta mondială

Biblioteca stradală din Novaci, pe harta mondială

Biblioteca stradală din orașul Novaci a fost introdusă pe o hartă mondială a bibliotecilor de acest fel. Căsuțe în care se află cărți sunt amplasate în diferite locuri din oraș. Cititorii le pot împrumuta ca să le citească, sau se pot bucura de lectură pe o bancă din parc.
„BIBLIOTECA STRADALĂ – din Novaci – în parteneriat cu Organizația Americană ILLINOIS ROMANIEN COMMUNITY – CHICAGO, S.U.A. – de acum pe harta bibliotecilor de acest gen din toată lumea (consultă, LITTLE FREE LIBRARY WORLD MAP)!
AICI, la NOVACI, în locațiile de la spital și din stația de autobuze, poți găsi o carte, când călătoresti, sau ești internat în spital!! Acesta este proiectul la care poți contribui și tu, aducând o carte, o revistă, care nu îti mai trebuie, care te încurcă prin casă sau stă de ani de zile aruncată în podul casei sau într-o magazie!!!
Aveti reviste pe care le-ati citit? Aveti cărți vechi! Broșuri cu reclame? Nu le aruncați! Contactați conducerea Casei de Cultură Novaci și donați-le! Există mereu persoane dornice a se instrui citind in orice împrejurare!“, au transmis reprezentanții Casei de Cultură Novaci.

Amenajarea hidrotehnică de la Novaci intră în reparații

0
 Este nevoie de lucrări de reparații la amenajarea hidrotehnică de pe râul Gilort, din zona...

Continuă atragerea fondurilor pentru dezvoltarea localităților din Gorj

0
Dezvoltarea Gorjului continuă cu alte două localități. Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean și primarul comunei...

Sediul Poliției orașului Novaci, modernizat cu fonduri europene

0
Sediul Poliției orașului Novaci va fi modernizat cu ajutorul fondurilor europene, prin Programul Național de...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!