„Columna neamului românesc de la Ștefan cel Mare la Constantin Brâncuși”.

0
51

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează pe data de 21 septembrie 2021, ora 12.00 la sala  “Florin Isuf”  vernisajul expoziției „Columna neamului românesc de la Ștefan cel Mare la Constantin Brâncuși”. Expoziția face parte din seria de manifestări ale celei de-a XXXII-a ediții a Festivalului Internațional de Arte Vizuale, Gorjfest, a avut loc vernisajul mai întâi la Chișinău la Sala ARTCOR, (Centrul de dezvoltare a industriilor creative).

Lucrările semnate de CORNEL VANA, LARISA MUTU MINDOIU, FLORIN HUTIUM, GELU COSTEA, CORINA PERIANU, GRIGORE HAIDĂU, CODRUTȚ DUDUMAN, ION BRODEALĂ, VASILE POP NEGRESTEANU, ERIC PERJOVSCHI, COSTEL PĂUN, pot fi admirate și la Târgu Jiu, la Sala “Florin Isuf”.

În cadrul ediției din acest an a GORJFEST vor avea loc mai multe expoziții la nivel național până la jumătatea lunii octombrie, atunci când totul se va încheia cu un mare eveniment la Târgu Jiu. Toți cei care expun sunt foști partipanți la edițiile anterioare ale acestui eveniment organizat de CJCPCT Gorj.

De-a lungul anilor zeci de artiști (pictori, sculptori, fotografi, creatori de film documentar etc.) din peste 40 de țări ale lumii au venit la Târgu Jiu pentru a participa la “GORJFEST”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here