Festival-concurs pentru elevii de liceu din Gorj

0
101

Conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu anunță că anul acesta se va organiza Festivalul „Constantin Stanciovici-Brănișteanu”.

Ediția cu numărul 15 se va desfășura online. În trecut festivalul a fost un succes, zeci de tineri reușind să își descopere talentul. „Îl putem pune pe roate după o pauză de un an. Vom avea o ediție online. Mă bucur pentru acest eveniment și vom continua proiectele pentru elevii cu talent care doresc să se descopere. Vrem să contribuim la acest fenomen social creat de acest festival. Foarte mulți elevi din Târgu Jiu și-au descoperit vocația. Petre Ancuța, Laura Vlădoiu sunt doar câteva din numele celor care au participat la acest eveniment”, a transmis directorul Cosmin Brehuță. Festivalul se adresează elevilor de la liceu. Organizatorii susțin că regulamentul se găsește online.

„Ediția din acest an se desfășoară în perioada 01.09-01.10.2021. Este online. Se adresează elevilor din clasele IX-XII, mai puțin pentru elevii Liceului de Artă din Târgu Jiu. Tema este „masca”. Poate fi interpretată în multe feluri, așteptăm să fim surprinși. Spre deosebire de ediția trecută, anul acesta vor fi două secțiuni, scriere-creativă și interpretare (secțiunea de poezie și monolog sau povestire). Se poate filma un singur material în limita de 5 minute. Dorim sa păstrăm aceiași actori coordonatori. Festivalul se adresează tuturor elevilor din județul Gorj. Feedbackul se va desfășura online prin videoconferințe sau aplicații”, a transmis Ioana Bogdan, directorul Festivalului. Jurizarea materialelor va avea loc până pe 31 octombrie, urmând că în prima zi din noiembrie să fie anunțați câștigătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here