spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăCulturaInvitații pentru cei mai buni de la BAC, la Turneul Internațional Stradivarius...

    Invitații pentru cei mai buni de la BAC, la Turneul Internațional Stradivarius 2022

    Clubul Rotary oferă 100 de invitații VIP, fiecare pentru două persoane, primilor 100 de elevi cu mediile cele mai mari la examenul de Bacalaureat, la concertul susținut de violonistul Alexandru Tomescu, pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, alături de Dragoș Ilie la chitară clasică.

    Evenimentul va avea loc în data de 10 iulie ora 2000, în Parcul Coloanei fără Sfârșit din Târgu Jiu.

    „Rugăm absolvenții care au reușit să ocupe o poziție de top la acest examen să ne contacteze la adresa ssghimisi@gmail.com pentru a intra în posesia invitației.

    Seara de 10 iulie va aduce MAGIA în Parcul Coloanei fără Sfârșit. Alexandru Tomescu și Dragoș Ilie vor oferi un spectacol extraordinar “PAGANINI MAGIC”, iar absolvenții vor primi, la randul lor, energia necesară pentru examenele viitoare“, se arată într-un comunicat de presă.

    Turneul dedicat marelui muzician Niccolo Paganini

    Ajuns la ediția a XV-a, Turneul Internațional Stradivarius din acest an este „PAGANINI MAGIC” și se desfășoară în perioada 26 iunie-16 iulie 2022. „Este un turneu dedicat marelui muzician Niccolo Paganini, considerat, pe lângă „cel mai virtuos violonist” și un virtuos la chitară, care a scris multe sonate și concerte inedite. Nemulțumit, a început să scrie sonate pentru vioară și chitară, triouri și cvartete împreună cu instrumente cu coarde, a scris pentru chitara cu șase coarde, care la acel moment o înlocuia pe cea „spaniolă” cu cinci coruri (patru coarde duble și una singură în partea superioară numită cantino), iar acest lucru explică flerul său în pizzicato-ul crepitant de la vioară“, se mai arată în comunicatul de presă.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: