spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăCulturaSeară magică în Parcul Coloanei. Concert din Turneul Stradivarius 2022

    Seară magică în Parcul Coloanei. Concert din Turneul Stradivarius 2022

    Aproximativ 1.500 de persoane au participat duminică, 10 iulie, în Parcul Coloanei din Târgu Jiu, la concertul susținut de violonistul Alexandru Tomescu și chitaristul Dragoș Ilie, în cadrul Turneului Stradivarius 2022-PAGANINI MAGIC. Printre spectatori s-a numărat Alteța sa Principele Nicolae al României, care și-a lansat la Târgu Jiu cartea „Bunicul meu REGELE MIHAI“.


    „A fost o seara minunată, o seara în care muzica lui Paganini a răsunat în Parcul Coloanei fără Sfârșit, Alexandru Tomescu si Dragos Ilie reușind să producă emoție în rândul spectatorilor.
    Alături de spectatori, au participat Alteța sa Principele Nicolae al României și Guvernatorul Districtului 2241 Rotary Romania Moldova, Florin Margineanu.
    Seara a fost completată de o atmosferă de basm, norii și vantul sustinând muzica lui Paganini.
    Multumim Alexandru Tomescu, multumim Dragoș Ilie, multumim echipei Turneul Stradivarius 2022 și multumim spectatorilor pentru seara deosebita petrecută la Targu Jiu!“, a transmis Ștefan Ghimiș, președintele organizației ADER, care a contribuit la organizarea de evenimentului cultural.

    Concert în curtea Casei Muzeu „Constantin Brâncuși”

    De asemenea, violonistul Alexandru Tomescu și chitaristul Dragoș Ilie au cântat sâmbătă și în curtea Casei Muzeu „Constantin Brâncuși“ de la Hobița. Câteva sute de persoane au participat la concert.
    Cel mai apreciat moment a fost Balada lui Ciprian Porumbescu.
    Autoritățile își doresc să devină tradiție, iar casa muzeu Brâncuși să fie pusă pe lista scenelor din Turneul Internațional Stradivarius.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: