14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăCulturaZiua Copilului, sărbătorită prin pictură

Ziua Copilului, sărbătorită prin pictură

Ziua Copilului va fi sărbătorită, printr-o expoziție, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Evenimentul este programat pentru data de 31 mai 2022 și va cuprinde operele de artă a doi elevi din Gorj.

„Cei doi elevi care expun la Sala “Florin Isuf” a CJCPCT Gorj și-au etalat imaginația bogată în câteva picturi pe care vă invităm să le vedeți în cadrul expoziției “O lume minunată”, marți, 31 mai 2022, începând cu ora 12.00. “LAIGNER MARIA FRANCESCA (clasa a IX-a), coordonator – profesor Munteanu Nadia, Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, a câștigat numeroase premii cu creațiile sale artistice la concursurile la care a participat! Francesca este o fată deosebită, serioasă și sensibilă, cu o educație aleasă, pasionată de artă și frumos. Debutul expozițional al Francescăi a fost în anul 2020, la împlinirea a 52 de ani de la înființarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Și lucrările lui DRAGOȘ BOGDAN sunt deosebite. Acesta a început să picteze de la 6 ani și a avut prima sa expoziție la doar 7 ani la sala “Florin Isuf” a CJCPCT Gorj. Dacă, la început, Dragoș a desenat numai portret, acum, realizează și pictură abstractă. A avut lucrări expuse la Palatul Parlamentului din București, la Brașov și la Motru. Dragoș este fiul a doi profesori și a avut prima sa expoziție în 2017. A uimit la vremea respectivă prin talentul său nativ”, a transmis biroul de presă al instituției.

Înălțarea sfintei cruci, Cârstovul viilor și Ziua șarpelui, pe 14 septembrie

0
Înălţarea Sfintei Cruci, care se află în calendarul ortodox pe 14 septembrie, este cea mai veche...

Expoziție dedicată lui Iosif Keber, la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”

0
Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” participă la ediția a XI-a a festivalului „Strada de C’Arte“,...

Expoziție de pictură, la Galeriile Municipale de Artă

0
Expoziția de pictură „Salonul de Toamnă“ va fi vernisată vineri, 16 septembrie, la Galeriile Municipale...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!