Adversarul lui Ciurel, consilierul lui Ionel Ilie! Un fost şef din CEO, consilierul lui Boza

0
51

Dorina Jianu nu mai este şefa juriştilor de la Complexul Energetic Oltenia. Directoratul a votat ca aceasta să fie consiliera managerului interimar, Ionel Ilie. Dorina Jianu a revenit la serviciu, la sfârşitul lunii trecute, după ce a fost în concediu, în perioada în care s- a aflat sub control judiciar.

CE Oltenia

Dorina Jianu este cercetată în dosarul „Bani pentru Medinţu”, iar instanţa i- a interzis să îşi mai exercite funcţia. A intrat în concediu de odihnă, iar după ce Curtea de Apel Craiova a decis defintiv ca cercetările în dosar să continue fără niciun fel de măsură preventivă şi că poate reveni pe funcţie , şi- a reluat atribuţiile.

Conducerea CEO nu a vrut să o mai lase pe această funcţie de conducere şi iniţial a luat în calcul să o lase simplă consilieră, dar Consiliul de Supraveghere nu ar fi fost de acord şi a propus o consilieră, iar directoratul a votat acest lucru.

De asemenea în şedinţa de directorat, a fost luată hotărârea ca Vasile Boca să preia atribuţiile de director ale Dorinei Jianu. Acesta este seful unuia dintre cele 4 servicii din cadrul Direcţiei de Legislaţie Corporatistă. Ciudat este că în cazul în care Vasile Bocai nu este la serviciu, s- a decis ca locul lui să fie ţinut de Mihaela Lazăr, juristă în cadrul direcţiei şi soţia purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, nu de unul dintre ceilalţi şefi de serviciu. Astfel că un jurist va coordona şefii de serviciu.

Dorina Jianu este cunoscută ca fiind una dintre adversarele lui Laurenţiu Ciurel, iar în perioada în care a fost director al Direcţiei de Legislaţiei i- a făcut acestuia mai multe plângeri penale.

Mezinca, consilierul lui Sorin Boza

Mircea Mezinca a fost director pe vremea fostei SNLO, iar în 2012, o dată cu înfiinţarea CEO a devenit şef de departament în cadrul Dviziei Strategie, divizie condusă acum de Sorin Boza. Mezinca a revenit la CEO, după ce a câştigat în instanţă revenirea pe post. A fost dat afară de Laurenţiu Ciurel din funcţia de sef de departament la Resurse Umane zona Motru. Pentru că acest post a fost desfiinţat, CEO a trebuit să-i dea o altă funcţie, şi aşa a ajuns consilierul lui Sorin Boza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here