Angajat al CEO, în izolare la domiciliu din cauza coronavirusului

2
59

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) se află în izolare de domiciliu. Este vorba de un lucrător de la cariera Jilț.

„Există un coleg care se află în această situație, dar nu pot să ofer mai multe detalii despre acesta. Este vorba de un coleg din zona Jilț S-a izolat pentru a nu aduce atingere interesului public și este o chestiune privată. Există o procedură bine clarificată cu privire la ce se întâmplă cu cetățenii care se află în carantină la domiciliu“, a spus Ion Rușeț, consilier al managerului CEO în cadrul unei emisiuni de la Gorj Tv.

Măsuri pentru a combate răspândirea infecțiilor

De asemenea, la nivelul unităților din cadrul CEO s-au luat o serie de măsuri de dezinfectare a spațiilor, precum și a mijloacelor de transport auto. „Sunt măsuri specifice pentru a evita o situație probabilă de contaminare în cadrul unei colectivități. Discutăm despre schimburi care sunt de câteva sute de oameni la fiecare subunitate, de transportul în comun de care beneficiază toți lucrătorii. S-au luat măsuri legate de apel și contraapel, de igienizarea în sediile administrative și a mijloacelor de transport, situație în care măsurile trebuie luate de prestatori. De asemenea, se vor igieniza autobuzele cu care colegii noștri se deplasează la locul de muncă.

Fiecare conducător de subunitate trebuie să ia măsurile pe care le consideră necesare, în funcție de locul de desfășurare a activității. (…) Urmărim în continuare măsurile care se iau la nivel național de către Comitetul pentru Situații de Urgență. Discutăm despre o stare de alertă la nivel național“, a mai precizat Ion Rușeț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here