Acasa / Economic / Angajat al CEO, în izolare la domiciliu din cauza coronavirusului

Angajat al CEO, în izolare la domiciliu din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) se află în izolare de domiciliu. Este vorba de un lucrător de la cariera Jilț.

„Există un coleg care se află în această situație, dar nu pot să ofer mai multe detalii despre acesta. Este vorba de un coleg din zona Jilț S-a izolat pentru a nu aduce atingere interesului public și este o chestiune privată. Există o procedură bine clarificată cu privire la ce se întâmplă cu cetățenii care se află în carantină la domiciliu“, a spus Ion Rușeț, consilier al managerului CEO în cadrul unei emisiuni de la Gorj Tv.

Măsuri pentru a combate răspândirea infecțiilor

De asemenea, la nivelul unităților din cadrul CEO s-au luat o serie de măsuri de dezinfectare a spațiilor, precum și a mijloacelor de transport auto. „Sunt măsuri specifice pentru a evita o situație probabilă de contaminare în cadrul unei colectivități. Discutăm despre schimburi care sunt de câteva sute de oameni la fiecare subunitate, de transportul în comun de care beneficiază toți lucrătorii. S-au luat măsuri legate de apel și contraapel, de igienizarea în sediile administrative și a mijloacelor de transport, situație în care măsurile trebuie luate de prestatori. De asemenea, se vor igieniza autobuzele cu care colegii noștri se deplasează la locul de muncă.

Fiecare conducător de subunitate trebuie să ia măsurile pe care le consideră necesare, în funcție de locul de desfășurare a activității. (…) Urmărim în continuare măsurile care se iau la nivel național de către Comitetul pentru Situații de Urgență. Discutăm despre o stare de alertă la nivel național“, a mai precizat Ion Rușeț.

2 comentarii

  1. Burlane numai pe acest vagonetar îl scoți la interviuri, este purtător de cuvant la CEO sau este singurul deștept dintre cei m ai prosti de tot timpul este pe la tv, trimite-l unde a fost la Dragotești vagonetar acolo este locul lui nu la CEI birou

  2. Casa de la Turcinesti este făcută din cei 3 milioane
    de la sindicatul lui Condescu ??? Ca sa scapi de Condescu ai vrut sa îl bagi in pușcărie cu Ciurel al tău și acum ești șef , ești VAGONETAR ASTA EȘTI RUSET.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*