Acasa / Economic / Apel pentru mai marii tării : aplicați legea 255/2010 că suntem cu apa la gură!

Apel pentru mai marii tării : aplicați legea 255/2010 că suntem cu apa la gură!

Un director de carieră iese să vorbească despre problemele Complexului Energetic Oltenia într-o conferință de presă organizată la partid. Este vorba despre Constantin David, membru PSD , care a găsit oportună analizarea problemelor din carierele Complexului într-o conferință PSD. Șeful carierei Roșiuța a vorbit despre blocaje dar și despre locuri de muncă puse în pericol din cauza neaplicării unei legi.

Printre două declarații politice social-democratul gorjean a adus în discuție o problemă importantă cu care se confruntă Complexul Energetic Oltenia- exproprierile. În ultima perioadă se tot bate monedă pe legea privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, însă, dincolo de plângeri și discuții nimic nu se rezolvă. Mesajul transmis de David face atingere la toți factorii de decizie zonali care în percepția directorului ar trebui să pună umărul la rezolvarea acestei probleme. „Suntem cotați pe piață cu un flux de extracție a cărbunelui 24/ 24. Producem energie și ne onorăm contractele însă avem probleme cu carierele. Problema noastră numărul unu este legată de conformările de Mediu. Pe de altă parte avem probleme și cu exproprierile prin extinderea carierelor. Activitatea nostră este în pragul de a se opri. Dacă înainte mergeam pe proceduri de exproprieri prin cumpărare directă, acum nu se mai poate face acest lucru. Am ajuns în situația de a nu mai putea să cumpărărm terenuri deoarece lipsesc actele de proprietate ale proprietarilor. Am ajuns cu fronturi de muncă blocate și singura rezolvare este aplicarea Legii 255/2010. Dacă nu se aplică cât mai repede această lege suntem cu apa la gură, nu mai putem funcția! Nu mai suntem siguri că putem asigura locurile de muncă la oameni!”, a declarat directorul Carierei Roșiuța Constantin David.

2 comentarii

  1. Davide, rolul tau este sa scoti carbune la pretul de 42 lei /to conform obiectivelor primite. De problema care tot o discuti se ocupa altii. Tu trebuie sa-ti organizezi activitatea asa fel inciat sa-ti realizezi obectivele si conditiile de lucru ale muncitorilor. Si nu mai fura fier vechi si motorina.

  2. Căminele ce faci esti ofuscat că nu mai esti agreat de partid ca si candidat la primar căutați alt partid nu ai inteles mesajul asta e ,asa s fost si Geoana,Nu mai putem merge pe mina ta in continuare .AI multă prostie in cap probabil cînd s-a împărtit ai oprit-o tu toata

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*