ATENŢIE! CEO cheltuieşte 40 de mii de euro pentru a da oameni afară! Se reia practica lui Ciurel

3
27

CE OlteniaComplexul Energetic Oltenia a aprobat o dată cu hotărârea de directorat, prin care 2000 de angajaţi vor fi disponibilizaţi anul viitor şi decizia ca personalul TESA să fie evaluat de o firmă specializată. După această evaluare, salariaţii care va considera firma respectivă că nu sunt pregătiţi suficient, vor pleca acasă. Pentru asta, Complexul va plăti 40 de mii de euro.

Scenariul este identic cu cel făcut de Ciurel, diferenţa este suma de bani pe care CEO o cheltuieşte. Fostul manager al CEO anunţa anul trecut , într- o conferinţă de presă, că vrea să angajeze o firmă care să facă o evaluate a salariaţilor în vederea disponibilizării. Pentru acest lucru, Ciurel avea de gând să cheltuiască, nici mai mult , nici mai puţin, de un milion de euro. Aceşti bani, ar fi fost cheltuiţi, pentru că directorii din CEO, nu erau în stare să realizeze singuri un plan de disponibilizare corect. Acest plan a fost oprit de Laurenţiu Ciobotărică, în momentul în care a venit director , în locul lui Ciurel, iar banii nu au mai fost cheltuiţi. Ciobotărică declara atunci, că şefii din CEO, trebuie să fie în stare să facă singuri un astfel de plan, nu să plătească bani.

A cui ar fi fost ideea?

Ideea de a cheltui din nou bani pentru disponibilizări, se vorbeşte în Complex, că ar fi a directorului Diviziei Strategie şi Dezvoltare, Sorin Boza. Acesta este unul dintre directorii despre care se spune că ar fi luati în calcul pentru şefia Complexului Energetic Oltenia. Şi această idee vine exact în momentul în care liderii de sindicat, cer rectificarea bugetului, după ce cele 2 mii de disponibilizări, nu au fost realizate, iar banii au rămas blocaţi pentru acest lucru. Liderii de sindicat, vor avea astăzi o discuţie cu reprezentanţii Ministerului Energiei, pentru rectificarea bugetului CEO, deoarece le este teamă, că anul viitor, vor negocia salariile având la dispoziţie un buget mai mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here