19.5 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăEconomicBoza păţeşte ce a păţit Ciobotărică! Ciurel îi „recomandă” să facă echipă...

Boza păţeşte ce a păţit Ciobotărică! Ciurel îi „recomandă” să facă echipă cu Ilie

Scenariu identic la Complexul Energetic Oltenia în privinţa noului membru al directoratului, Sorin Boza! Acesta este directorul Diviziei Strategii- Dezvoltare, dar nu îşi poate exercita atribuţiile, aşa cum ar vrea pentru că această divizie este plină de „oamenii lui Ciurel”. Aşa cum i s-a întâmplat şi lui Laurenţiu Ciobotărică, când a preluat conducerea CEO, cei care încă mai cred în forţele lui Ciurel îi pun piedică. Ciurel ştie că mai are control asupra multora şi îi recomandă pe blog, lui Boza, să facă echipă cu Ilie, adică exact omul lui.

sorin-bozaDin divizia pe care o conduce Sorin Boza, fac parte Ion Petroniu, un apropiat al fostului manager privat, Laurenţiu Ciurel, Gabi Chirculescu, mâna dreaptă a lui Ciurel şi este şef- serviciu. De asemenea, Ciurel a fost coleg de serviciu cu tatăl lui Chirculescu, care a fost director la Termocentrala Rovinari. Bebe Irod este un fost inginer de la Rovinari şi fost coleg de şcoală cu Laurenţiu Ciurel. Irod este şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Minprest. Cu aceşti oameni trebuie să lucreze Boza şi cu siguranţă, vor să îl „ajute”.

Ciurel dă indicaţii pe blog, iar Boza merge în sucursale

laurentiu ciurelLaurenţiu Ciurel, în prezent un simplu blogger, pe care unii angajaţi ai CEO încă îl cred zeu, deoarece Ciurel speră ca dacă va fi PSD la Guvernare, va mai conduce CEO, îi ascultă indicaţiile. Ce nu ştie Ciurel şi „angajaţii lui de la CEO” este că acest vis nu i se va mai împlini, cu atât mai mult, cu cât se pare că Liviu Dragnea vrea să îl scoată de tot de pe lista alegerilor parlamentare, unde în prezent este pe locul 4. Aşadar, Ciurel va trebui să răspundă procurorilor pentru deciziile luate la CEO şi să scrie pe blog.

În legătură cu Sorin Boza, lui Ciurel îi este teamă să nu facă echipă cu Ciobotărică, aşa că îi spune că Ilie este cel mai bun. „Directoratul s-a completat cu un inginer, Boza, prieten al Ministrului Borc, fost director (sau ceva şef ) la Siniat Turceni, fabrica de gips. Chiar dacă nu știe prea multe despre energie şi minerit, omul are mult bun simţ. Va trebui să muncească mult, e greu să înveți de pe post de şef, mai ales când eşti înconjurat de subalterni care vorbesc limbi care nu le înţelegi. Dacă face echipă cu Ilie, poate fi util, contracarând cealaltă echipă, Ciobotărică-Condescu”, scrie Ciurel pe blog.

ciobotarica-1-1Dacă Ciobotărică este de treabă ar trebui să îi povestească şi lui Sorin Boza, experienţa cu angajaţii care mai cred în Ciurel şi pe care el i-a păstrat în echipa lui, neştiind că în Gorj, oamenii pot avea mai mulţi stăpâni, în funcţie de cine este la butoane. Să îi spună cum s-au comportat cu el Ruşeţ, Olaru sau Ioana, când era director general şi cum s-au comportat când a fost schimbat sau cum alte angajate fidele fostei conduceri, înregistrau cu telefonul, fiecare cuvânt pe care îl spunea. Sunt doar câteva exemple din care Boza, dar şi Ciobotărică ar trebui să înveţe. Dacă vor să facă treabă la CEO, trebuie să scape de oamenii lui Ciurel, în primul rând, şi să îşi facă echipă cu oameni de încredere.

CEO cumpără autoturisme prin programul „Rabla”

0
Complexul Energetic Oltenia cumpără autoturisme prin programul Rabla. În acest sens, a fost alocată suma...

Un șef din CEO afirmă că din septembrie se va funcționa fără Craiova 2

0
Un șef din Complexul Energetic Oltenia spune că, din luna septembrie, Complexul Energetic Oltenia se...

Un sindicalist din CEO propune suspendarea plății certificatelor de CO2

0
Un sindicalist din Complexul Energetic Oltenia propune suspendarea CEO de la plata certificatelor de CO2....

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!