Boza promite creșteri salariale doar pentru angajații cu cele mai mici venituri

0
21

Salariile din Complexul Energetic Oltenia (CEO) vor crește abia în a doua parte a anului viitor și doar pentru salariații cu cele mai mici venituri. Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a spus că salariile vor crește în urma negocierilor cu sindicatele pentru încheierea unui nou contract colectiv de muncă.

Cum contractul actual este valabil până pe 31 martie 2018, se așteaptă ca salariile să crească abia de la 1 aprilie 2018. „Sper să încheiem pozitivi și sperăm să avem un fond de salariu modificat. Estimăm un profit de 170 milioane de lei, lucru care ne va oferi condițiile să avem un alt fond de salariu, să avem o disponibilitate de bani mai mare. Venim după patru ani negativi. Din păcate, am făcut ceva ajustări pentru o serie de salariați, iar anul viitor o să încercăm să facem o creștere a salariului pentru cei care au salarii mici. Vor fi negocieri dure cu sindicatele”.

Boza spune că și anul viitor se anunță unul cu rezultate foarte bune pentru Complexul Energetic Oltenia: „Estimările noastre sunt la 22 milioane de tone de cărbune și o producție de 15 terawați“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here