Boza răspunde jurnaliștilor pe pofte

0
110

Managerul CEO nu știe cum se desfășoară o conferință de presă. Cu această impresie au rămas jurnaliștii din Gorj după ce Sorinel Boza a refuzat să răspundă la întrebările adresate. Sfidător, pe parcursul conferinței organizate de companie, Boza a încercat să le arate reporterilor că domeniul CEO e o pălărie prea mare pentru ei. „ Nu sunteți informați corect” a fost sintagma folosită de mai multe ori de managerul gigantului energetic, fără a da ulterior lămuriri.

Prima conferință de presă susținută de managerul CEO în 2018 a fost un eșec total dacă luăm în calcul starea de spirit de după- jurnaliștii nu au găsit răspunsuri la toate întrebările adresate iar managerul a plecat supărat din sala. Scopul întâlnirii la care a particiapat întreg Directorat CEO respectiv Constantin Bălășoiu, Ovidiu Bălăcescu și Dan Vasile a fost acela de a prezenta un scurt bilanț pe anul trecut dar și perspective de viitor. Pe scurt, o laudă la început de an. Dintre cei prezenți cel mai deranjat de întrebările jurnaliștilor a fost Sorinel Boza care la aproape fiecare întrebare a răspuns… cu o altă întrebare.

Boza a refuzat să discute despre achiziționarea certificatelor verzi, creșterile salariale anunțate, protestul ce a avut loc săptămâna trecută în fața CEO sau despre criterii de acordare a grupelor de muncă, de fiecare dată oftând lung și lăsând capul în jos. „ Atât de important este dacă am achiziționat sau nu certificatele de CO2? Încerc să vă înțeleg……pfff…. nu stiu, nu știu!”, a comentat Boza. În ajutorul managerului supărat a sărit de câteva ori purtătorul de cuvânt al companiei, Elena Zamfir care le amintea jurnaliștilor că întrebările adresate membrilor directoratului ceo nu fac obiectul conferinței de presă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here