10 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 14, 2021
AcasăEconomicBoza răspunde jurnaliștilor pe pofte

Boza răspunde jurnaliștilor pe pofte

Managerul CEO nu știe cum se desfășoară o conferință de presă. Cu această impresie au rămas jurnaliștii din Gorj după ce Sorinel Boza a refuzat să răspundă la întrebările adresate. Sfidător, pe parcursul conferinței organizate de companie, Boza a încercat să le arate reporterilor că domeniul CEO e o pălărie prea mare pentru ei. „ Nu sunteți informați corect” a fost sintagma folosită de mai multe ori de managerul gigantului energetic, fără a da ulterior lămuriri.

Prima conferință de presă susținută de managerul CEO în 2018 a fost un eșec total dacă luăm în calcul starea de spirit de după- jurnaliștii nu au găsit răspunsuri la toate întrebările adresate iar managerul a plecat supărat din sala. Scopul întâlnirii la care a particiapat întreg Directorat CEO respectiv Constantin Bălășoiu, Ovidiu Bălăcescu și Dan Vasile a fost acela de a prezenta un scurt bilanț pe anul trecut dar și perspective de viitor. Pe scurt, o laudă la început de an. Dintre cei prezenți cel mai deranjat de întrebările jurnaliștilor a fost Sorinel Boza care la aproape fiecare întrebare a răspuns… cu o altă întrebare.

Boza a refuzat să discute despre achiziționarea certificatelor verzi, creșterile salariale anunțate, protestul ce a avut loc săptămâna trecută în fața CEO sau despre criterii de acordare a grupelor de muncă, de fiecare dată oftând lung și lăsând capul în jos. „ Atât de important este dacă am achiziționat sau nu certificatele de CO2? Încerc să vă înțeleg……pfff…. nu stiu, nu știu!”, a comentat Boza. În ajutorul managerului supărat a sărit de câteva ori purtătorul de cuvânt al companiei, Elena Zamfir care le amintea jurnaliștilor că întrebările adresate membrilor directoratului ceo nu fac obiectul conferinței de presă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -