11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăEconomicBoza şi Antonie au reprezentat românia la Bruxelles! „Trebuie să demonstrăm că...

Boza şi Antonie au reprezentat românia la Bruxelles! „Trebuie să demonstrăm că e nevoie de cărbune”

Sorin Bozadaniel-antonieDirectorul general al CEO şi directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie, au fost la Bruxelles la o întâlnire a Asociaţiei Producătorilor de Cărbune din Europa. Cei doi au reprezentat România, iar Boza a venit optimist şi consideră că energia pe cărbune are viitor.

La această întâlnire au participat 30 de reprezentanţi ai producătorilor de energie pe cărbune din Europa. Cu toţii au făcut o minută, în care au prezentat importanţa cărbunelui, minută care va fi trimisă Consiliului European. Boza spune că a fost împreună cu Daniel Antonie, deoarece acesta este şi preşedintele PATROMIN, adică al producătorilor de energie pe cărbune din România. Sorin Boza spune că cei de la Bruxelles trebuie convinşi de importanţa cărbunelui.

„Trebuie să demonstrăm că e nevoie în continuare de cărbune. Iarna aceasta şi noi şi Polonia şi celelalte ţări din Europa, unde iarna a fost un pic mai grea, s-a demonstrat că e nevoie de producţia de energie pe cărbune şi ne vom face un punct de vedere comun cu Polonia, pe care îl vom avansa Consiliului Europei în care ne vom susţine punctul de vedere şi să luptăm în continuare să fim pe piaţă”, spune Sorin Boza.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -